VW Jetta moal Mimitian

 VW Jetta moal Mimitian

Dan Hart

Diagnosis sareng ngalereskeun VW Jetta moal ngamimitian kaayaan

Upami anjeun gaduh VW Jetta sareng Jetta moal ngamimitian kaayaan, baca terus. Lamun dipigawé sagala diagnostics dina mesin 2.5L, anjeun bisa geus datang nepi ka Jetta euweuh ngamimitian, Jetta euweuh spark, Jetta euweuh injector pulsa, euweuh pompa bahan bakar jeung euweuh komunikasi sareng ECM. Kandaraan tiasa ngamimitian tapi henteu ngamimitian deui. Lamun Anjeun hotwire relay pompa bahan bakar, pompa bakal ngajalankeun. Tapi relay sorangan henteu nampi taneuh ti ECM. ECM bisa nembongkeun kode masalah 01314 euweuh komunikasi jeung ECM.

Mimitian ku mariksa kakuatan jeung grounds di ECM. Mun aranjeunna alus, pariksa keur pegat beureum / kawat hideung tina sekering 10 / kotak sekering B nu mana ka pin 62 di ECM. Toko ngalaporkeun masalah sareng kawat ieu. Pegatna moal katingali. Nyatana, istirahatna tiasa dugi ka 12 ″ jauh ti ECM. Perbaikan kawat éta sareng anjeun kedah angkat

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.