Unclog muncung washer kipas kaca

 Unclog muncung washer kipas kaca

Dan Hart

Kumaha carana nyabut nosel mesin cuci kaca angin

Kotor sareng lebu sakapeung tiasa nyumbat muncung mesin cuci kaca. Tapi nyobaan pikeun ngahapus nozzle mesin cuci kaca sareng pin di jerona ngan bakal ngajantenkeun masalahna langkung parah. Ulah nempelkeun pin kana nozzle. Kahiji, pin bisa ngagedean bukaan, nu ngabalukarkeun cairan splatter onto windshields tinimbang nyemprot aliran kuat. Kadua, pin maksa bakiak ka handap kana pipah washer, dimana eta bakal dipaksa deui kana nozzle dina tanggal engké.

Tempo_ogé: 2009 Cadillac Escalade sekering Box Diagram

Naha éta nozzle mampet atawa pompa goréng?

Pop nu tiung jeung pegatkeun sambungan tubing karét ngajalankeun ti pompa washer kana nozzle nu. Aktipkeun mesin cuci kaca mobil pikeun mastikeun anjeun nampi aliran cairan anu saé tina pompa. Ieu negeskeun yén masalahna aya dina nozzle, sanés pompa.

Cara pangsaéna pikeun ngahapus nozzle mesin cuci kaca kipas angin

Upami anjeun gaduh compressor hawa portabel sareng bedil tiup kalayan tip karét, cokot ieu. Lamun henteu, grab kaléng hawa dikomprés; jenis nu Anjeun pake pikeun niup lebu tina keyboard komputer Anjeun.

Tempo_ogé: Kipas blower ngan ukur tiasa dianggo dina kecepatan luhur

Pop tiung jeung pegatkeun sambungan pipa karét nu ngalir ti pompa washer ka nozzle nu. Aktipkeun mesin cuci kaca mobil pikeun mastikeun yén anjeun nampi aliran cairan anu saé tina pompa. Ieu mastikeun yén masalahna aya dina nozzle, sanés pompa. Lajeng niup hawa dikomprés MUNDUR ngaliwatan nozzle washer pikeun niup bakiak kaluar tina nozzle nu.Saatos nozzle jelas, pasang deui selang washer sareng uji.

Ganti nozzle washer

Nozzle ngagantian murah, biasana kirang ti $10 kanggo sapasang. Ku kituna ulah runtah waktos Anjeun nyobian soak nu heubeul dina cuka mikir maranéhna boga akumulasi kalsium. Biasana henteu.

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.