U0404 Jeep Grand Cherokee, Jeep Panglima

 U0404 Jeep Grand Cherokee, Jeep Panglima

Dan Hart

Diagnosis sareng ngalereskeun U0404 Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander

U0404 Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander kode masalah anu cukup umum. Ieu dihartikeun salaku; U0404 Implausible Data Receiver ti ESM.

Modul shift éléktronik (ESM) ayana dina konsol jeung nyambung ka mékanisme shifter. Ieu ngalaporkeun sinyal digital ka modul kontrol transmisi pikeun ngabejaan eta gear nu tos Anjeun pilih.

Diagnosis U0404 Jeep kalawan alat scan

Sambungkeun alat scan anjeun sarta manggihan gear nu ESM nyaeta ngalaporkeun ka kontrol transmisi (TCC). Pindahkeun shifter sareng nonton alat scan anjeun pikeun mastikeun hasil gear cocog sareng anu anjeun pilih. Upami aya anu teu cocog, masalahna aya dina ESM.

Tempo_ogé: Tips ngecas AC mobil sareng kasalahan anu kedah dihindari

Upami anjeun teu gaduh alat scan, anjeun kedah nganggap masalahna aya dina ESM sareng ngagentos atanapi nyobian ngabersihan terminal. .

Naon anu nyababkeun gagalna U0404 sareng ESM

Kusabab ESM linggih di gigireun shifter, éta ngumpulkeun lebu sapertos rambut, kopi, soda, lebu sareng kokotor. Sateuacan ngagentos modul, cabut sareng bersihkeun. Anggo panyaring kontak sareng pamupus patlot pikeun miceun sadaya korosi tina terminal kontak.

Tempo_ogé: Tameng lebu marake

Salajengna, cabut wadah ESM sareng parios naha aya soda, kopi, jsb. Bersihkeun sadaya jejak lebu. Teras kumpulkeun deui, hapus kodeu sareng tingali upami aranjeunna uih deui.

Upami anjeun henteu tiasa ngabersihan ESM, mésér unit anu parantos diropéa. Biaya kirang ti$200.

©. 2019

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.