Taktak ban nyecep

 Taktak ban nyecep

Dan Hart

Naha anjeun teu bisa ngalereskeun ban taktak punctures jeung ban punctures sidewall

Naha ban taktak mangrupa zona euweuh-perbaikan

Saban pausahaan ban ngabejaan anjeun teu bisa ngalereskeun punctures di taktak ban jeung wewengkon sidewall ban. Tapi aranjeunna henteu pernah ngajelaskeun naha. Ieu carita

Tempo_ogé: GM Electronic Parkir marake

Kahiji, taktak ban jeung sidewalls sapatemon paling flex sahingga, paling panas. Ku kituna, colokan ban sareng patches henteu tahan kana flex konstan sareng panas. Éta dirarancang pikeun daérah anu kawilang datar sapertos tapak ban.

Kadua, témbok sisi ban sareng taktak paling seueur setrés dina gilirannana, janten naon waé kalemahan di daérah éta tiasa nyababkeun kagagalan ban sareng kaleungitan kontrol.

Lamun nempo cutaway di handap, anjeun bakal nempo yén dina taktak ban atawa sidewalls teu aya beubeur. Éta hartosna anjeun ngan ukur gumantung kana awak pikeun stabilitas struktural. Lapisan awak tiasa nahan setrés upami aranjeunna henteu ditusuk. Tapi éta teu cukup kuat lamun aranjeunna geus punctured na patched atawa plugged.

Perhatikeun kumaha beubeur baja tungtung katuhu dina void panungtungan dina tapak ban. Henteu aya dukungan struktural dina taktak ban atanapi témbok sisi. Éta sababna daérah ieu henteu tiasa ditambal atanapi dicolok. Tusukan dina taktak ban atanapi témbok sisi teu tiasa dilereskeun kalayan aman

Tempo_ogé: 2003 perenah sekering Honda Accord

©. 2022

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.