Silverado batré maot

 Silverado batré maot

Dan Hart

Diagnosis batré paéh Silverado

Toko ningali pola masalah batré paéh Silverado anu henteu ngahasilkeun seueur sénsor. Batré mobil bisa maot acak. Salian batré pareum, pickup GM bisa terus jalan sanggeus anjeun mareuman mesin komo nyabut konci tina silinder konci.

Toko séjén ngalaporkeun yén lampu cadangan Silverado tetep hurung jeung treuk kaluar. Aya deui anu ngalaporkeun lampu mesin cek hurung nalika koncina dicabut.

Batre paéh Silverado disababkeun ku korosi kotak sekering

Kotak sekering Silverado dina treuk modél telat ayana di handapeun tiung sareng henteu disegel leres ngalawan elemen. Hujan jeung uyah jalan bisa asup kana kotak sekering, corroding sambungan jeung ngabalukarkeun sagala gejala di luhur.

Pariksa Silverado kotak sekering korosi

Cabut panutup ti kotak sekering underhood Silverado tur mimitian nyoplokkeun relays. Néangan tanda-tanda korosi héjo. Anjeun tiasa nyobian ngabersihan terminal sareng nerapkeun kondisioner kontak 22 stabil atanapi deoxit. Tapi dina kalolobaan kasus, anjeun kedah ngagentos kotak sekering.

Tempo_ogé: Sistem pangimeutan tekanan ban Dodge Grand Caravan

©, 2019

Tempo_ogé: BMW Trouble Code Definition 2012

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.