Sénsor Crankshaft

 Sénsor Crankshaft

Dan Hart

Naon ari sénsor crankshaft?

Sénsor crankshaft nyaéta alat éléktronik anu dipasang

deukeut kabayang notched dina crankshaft. Ieu dipaké pikeun ngadeteksi lokasi pasti tina crankshaft dina siklus rotasi sarta laju rotasi.

Aya dua jenis sensor crankshaft; variabel horéam jeung pangaruh hall.

Variabel horéam (VR) sénsor crankshaft

A variabel horéam sénsor crankshaft nyaéta transduser anu ngadeteksi ayana objék ferrous ngaliwatan sensor. Sensor VR diwangun ku magnet dibungkus ku gulungan kawat. Hal ieu dipasang dina stasioner dina celah set jauh ti puteran ring ferrous notched. Salaku huntu on puteran cingcin notched lulus sensor huntu ngabalukarkeun jumlah

Tempo_ogé: Bypass PassLock System Kaamanan

Cingcin Reluctor diwangun kana crankshaft

fluks magnét ngaliwatan magnet pikeun rupa-rupa. Nalika huntu aya langsung di hareup sensor, fluks magnet di maksimum. Nalika huntu muter jauh ti sénsor, fluks turun. Janten sinyal anu ditingali PCM nyaéta gelombang sinus analog AC khas. Sénsor VR teu merlukeun kakuatan pikeun beroperasi.

Tempo_ogé: AC tekanan samping low teuing tinggi

Gap ring Reluctor

Sénsor Hall Effect ngandung strip logam ipis kalayan arus anu dilarapkeun kana éta. Nalika médan magnét ngaliwat di hareup sénsor, éléktron dibelokkeun ka hiji sisi jalur logam, ngahasilkeun gradién tegangan di sisi pondok.strip (jejeg aliran feed). Parobahan tegangan dideteksi jeung ditarjamahkeun kana sinyal digital nu dikirim ka PCM pikeun nangtukeun injeksi suluh atawa waktu spark.

2 jenis sensor crankshaft: Variabel hoream jeung Hall Effect

PCM ngagunakeun input ti sénsor crankshaft jeung sénsor camshaft pikeun nangtukeun injector suluh jeung timing spark.

Naon fungsi sénsor crankshaft?

Sénsor crankshaft dipaké dina mesin nu nyuntik suluh. pikeun nginpokeun ka modul kontrol powertrain (PCM) persis crankshaft sangkan komputer bisa beroperasi injector suluh jeung busi dina momen ditangtoskeun.

Dimana lokasina sensor crankshaft?

The kabayang notched bisa dipasang dina hareup crankshaft deukeut balancer harmonik, dina flywheel nu (transmisi manual) atawa plat flex (transmisi otomatis), atawa katuhu dina crankshaft sorangan. Kabayang notched (ogé disebut "ring reluctor" atawa "ring nada") boga merata dipisahkeun huntu jeung gap timing. Salaku ring nada rotates, sensor crankshaft indra unggal kiyeu sarta ngalaporkeun gerakan ka PCM. Éta kumaha PCM nangtukeun jumlah darajat gerakan crankshaft AND laju rotasi crankshaft nu. Gap timing mantuan komputer nangtukeun iraha revolusi pinuh geus lumangsung.

Naon anu lumangsung lamun sensor crankshaft gagal?

Sénsor gagal bisa ngabalukarkeun no start,misfire, dianggurkeun kasar, ragu, Geter, backfires, kurangna kakuatan atawa lapak engine. Sensor crankshaft ruksak ku panas sarta dampak ti lebu jalan, sarta abah wiring bisa ruksak ku Geter, dampak, panas sarta intrusion cai. A sensor crankshaft bisa gagal intermittently ngabalukarkeun gejala operasi goréng didaptarkeun di luhur, atawa bisa gagal intermittently nalika panas tapi jalan alus lamun tiis, atawa sabalikna. Lamun gagal sagemblengna, anjeun bakal ngalaman "engkol tapi euweuh kaayaan mimiti".

Kumaha cara nguji sénsor crankshaft?

Sénsor tipe VR bisa diuji maké voltmeter digital disetel ka Skala AC. Sambungkeun méter sarta crank mesin. Anjeun kedah ningali tegangan AC. Nanging, ieu ngan ukur nguji kamampuan sensor pikeun ngahasilkeun tegangan AC. Méter henteu tiasa ngukur amplitudo sareng frékuénsi. Pikeun éta, anjeun peryogi osiloskop digital.

Sénsor Hall Effect ngan ukur tiasa diuji ku osiloskop digital.

Biaya ngagantian sénsor Crankshaft

Sénsor Engkol biasana hargana kirang ti $ 100 jeung kuli pikeun ngaganti sensor biasana kirang ti hiji-satengah jam. Tapi, biaya pikeun ngadiagnosa gagalna tiasa langkung gampang $150, sahingga biaya perbaikan total sakitar $300- $400.

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.