P1621, P1622 Chrysler Oksigén sénsor

 P1621, P1622 Chrysler Oksigén sénsor

Dan Hart

Fix P1621 P1622 Chrysler kode sensor oksigén

Chrysler geus ngaluarkeun buletin layanan #18-039-13 pikeun alamat P1621, P1622 Chrysler kode sensor oksigén dina kandaraan nu didaptarkeun di handap:

2014 (LC) Challenger

2014 (LX) 300

2014 (LD) Charger

ULAH ngaganti sensor oksigén pikeun ngalereskeun P1621, P1622 Chrysler kode masalah!

Kode P1622 ditarjamahkeun jadi O2 Sensor Reference Voltage Circuit Low and the

P1622 Sensor Reference Voltage Circuit High

Chrysler geus ngaidentifikasi hiji cacad SOFTWARE nu bisa ngabalukarkeun kode ieu diatur sanajan sensor oksigén ngajalankeun normal. Perbaikanna nyaéta reflash ku parangkat lunak anu diropéa.

Tempo_ogé: Biaya ngagantian lampu

Upami anjeun ngagentos sénsor oksigén, kodeu bakal lumangsung deui.

Kéngingkeun apdet parangkat lunak pikeun ngalereskeun P1621, P1622 Chrysler kode sénsor oksigén

Dealer Chrysler sareng sababaraha toko perbaikan mandiri tiasa ngalaksanakeun pembaruan parangkat lunak. Buletin jasa ieu sanés ngelingan, janten anjeun kedah mayar pembaruan. Nyangka mayar kira-kira $150 nepi ka $225 pikeun apdet.

Tempo_ogé: 2010 Ford Fusion 3.0L V6 Firing Orde

©, 2017

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.