P0600 Mazda

 P0600 Mazda

Dan Hart

Daptar eusi

Fix P0600 Mazda

Dina kaayaan nu tangtu anjeun bisa meunangkeun kodeu P0600 Mazda sarta manggihan yén Mazda anjeun henteu ngageser leres tur aya dina modeu "imah leuleus". Dina modeu "Rumah leuleus" bukaan katup throttle diwatesan ku bukaan maneuh. Kodeu P0600 Mazda teu tiasa dipupus dugi ka kendaraan kaluar tina mode home lemes.

Hal ieu tiasa nyababkeun anjeun mikir yén anjeun ngagaduhan masalah serius sareng salah sahiji komputer anjeun. Mazda parantos ngaluarkeun buletin jasa 01-051/10  pikeun ngabéréskeun kasalahan P0600 Mazda Code Serial Communication Link dina kendaraan Mazda 6 2009-10.

P0600 Serial Communication Link error

Nalika kode ieu disetel , Anjeun oge bisa manggihan P2101, P0140, atawa kode P0571 disetel.

Kode ieu bisa nyetél lamun tegangan batré low. Ieu tiasa disababkeun ku ngantepkeun kendaraan kanggo waktos anu lami tanpa ngajalankeun, ngantepkeun lampu anjeun hurung, atanapi ngoperasikeun alternator anu goréng. Nalika PCM ngadeteksi tegangan low, duanana utama jeung sub komputer eta pareum. Upami anjeun luncat ngamimitian mobil atanapi ngecas batré, PCM bakal reboot sareng normal deui, tapi sub komputer henteu. Anjeun teu kedah nyandak mobil anjeun ka toko pikeun reboot sub-komputer sareng ngaleungitkeun kode P0600 Mazda. Ieu kumaha carana reboot.

Tempo_ogé: 2009 Ford Pokus Module Locations

Rekam stasiun radio anjeun sabab anjeun bakal leungit dina prosés ieu

Pegatkeun sambungan kabel batré négatif.

Pencét pedal rem sahenteuna sahenteuna sakali pinuh. menit.

Pariksa tegangan batré jeungpastikeun éta sahanteuna 12,5 volt. Upami henteu, cas deui atanapi gentos batréna atanapi koreksi kaayaan anu nyéépkeun batré.

Sambungkeun deui kabel batré négatip.

Asupkeun stasiun radio anjeun

Lakukeun inisialisasi power window ditémbongkeun di handap pikeun mulangkeun pungsi power window.

Tempo_ogé: Ford ngewa No Mimitian

Prosedur reset power window Mazda

©, 2016

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.