P0449 Hyundai Sonata

 P0449 Hyundai Sonata

Dan Hart

Diagnosis sareng ngalereskeun P0449 Hyundai Sonata

A P0449 Hyundai Sonata mangrupikeun bagian tina sistem émisi évaporasi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal sistem EVAP, tingali pos ieu. Sistem EVAP diwangun ku kaléng areng, klep purge sareng klep tutup ventilasi atanapi kaléng. Saatos ngeusian gas, komputer paréntah ngosongkeun klep sareng tutup klep tutup pikeun muka. Mesin vakum narik uap gas kaluar tina tabung areng sareng hawa seger asup ngaliwatan klep tutup tabung (CCV). Komputer ngadeteksi campuran richened tur bisa ngabejaan lamun uap gas geus pinuh dikaluarkeun tina teromol nu. Lajeng paréntah klep CCV nutup. Éta nerapkeun vakum ka sadaya tanki bénsin sareng sistem EVAP. Lajeng nutup klep beresih jeung komputer monitor kaayaan vakum jeung sensor tekanan tanki bahan beuleum. Upami aya kabocoran dina sistem, éta bakal nyetél kode masalah.

Naon anu nyababkeun kode gangguan P0449 Hyundai Sonata?

Kode masalah P0449 Hyundai Sonata nyetél upami sensor tekanan tangki bahan bakar ngalaporkeun. bacaan handap 30-hPa (tekanan tanki bahan beuleum teuing low) atawa tegangan sensor tekanan tanki bahan beuleum kirang ti 1.6v salila sahenteuna 10 detik. Komputer nilik ieu masalah jeung teu cukup ventilasi keur diwenangkeun kana tanki bahan beuleum. Buku manual toko nyatakeun yén masalahna tiasa disababkeun ku kontaminasi saringan hawa tabung atanapi masalah sareng klep CCV atanapi kabel abah.

Kumaha carananangtukeun jenis panyakitna a P0449 évaporative émisi sistem curhat klep

The CCV kudu kabuka ka atmosfir sepanjang waktos nalika mesin keur ngajalankeun. Dina pangaruhna, CCV tindakan kawas klep relief cap gas pikeun ngidinan hawa pikeun ngaganti gas dipaké. ECU ngawas tekanan tanki bahan beuleum nalika mesin jalan. Janten upami tekanan turun, nunjukkeun kaayaan vakum, éta nyetél kode gangguan P0449. Hiji kaayaan vakum bakal lumangsung sakumaha béngsin keur dipaké nepi tapi hawa relief teu diwenangkeun kana sistem pikeun ngaganti polumeu. Saklar IGN nyadiakeun kakuatan ka CCV, tapi ECU ngan nyadiakeun taneuh sawaktos keur ngalaksanakeun tes EVAP.

Tempo_ogé: C1201 Toyota

Jadi CCV ieu BUKA ka atmosfir nalika DE-énergized. Anjeun kudu bisa niup ngaliwatan CCV lamun IGN dina posisi OFF. Lamun anjeun teu bisa niup ngaliwatan eta, pariksa filter hawa pikeun CCV pikeun nempo naha éta plugged atawa diwatesan. Lamun klep nyangkut nutup. Ganti klep.

Dimana CCVna?

CCV ayana di deukeut kaleng areng.

Tempo_ogé: 2007 Ford Focus Fuse Diagram

©, 2017

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.