P0103 kode kasulitan

 P0103 kode kasulitan

Dan Hart

Naon sababna kode gangguan P0103?

P0103 sirkuit kontrol regulator volume suluh tinggi

Kode gangguan P0103 bisa dihartikeun dua cara: P0103 sirkuit kontrol regulator volume suluh tinggi atawa P0103 – Massa Aliran hawa (MAF) Circuit High Input. Sensor Aliran Udara Massa (MAF) ngukur suhu sareng volume ku cara nangtukeun dénsitasna. Ngagunakeun nilai dénsitas hawa, komputer lajeng bisa nangtukeun sabaraha suluh ditambahkeun kana hawa.

Aya dua desain MAF sensor dasar - analog jeung digital. Gaya digital biasana ngagunakeun tilu kawat-kakuatan 12volt, taneuh, sareng kawat katilu pikeun mawa sinyal on/off digital ka komputer. Sinyal on/off variasina dina frékuénsi, gumantung kana jumlah aliran hawa ngaliwatan MAF. Pikeun nguji MAF digital anjeun peryogi wengkuan otomotif.

Tempo_ogé: Naon inti pemanas?

Dina desain analog, MAF ngaluarkeun tegangan variabel. Sénsor ieu tiasa gaduh dugi ka lima kawat. Sénsor ieu tiasa diuji ku lampu tés anu aman pikeun komputer.

Kode P0103 hartosna komputer parantos ngadeteksi nilai anu balik ti MAF anu di luar jangkauan anu diidinan atanapi luhur teuing.

Naon ngabalukarkeun kode gangguan P0103?

• Layar sénsor MAF dipeungpeuk

• Sirkuit MAF disingkat jadi VPWR

• Sénsor MAF ruksak

• PCM ruksak

Diagnosis kode gangguan P0103

Tempo_ogé: buletin jasa VW pikeun P2004, 2014, P2015

Pariksa tegangan batré dina kawat input. Pariksa keur taneuh alus dina kawat taneuh ka PCM. Lamun meunang test goréng onboh, Anjeun meureun geus kapanggih lepat. Lamun alus, balikkeun konci pikeun RUN na backprobe kawat sinyal sensor MAF ngagunakeun méteran digital atawa wengkuan, gumantung kana jenis sensor dipaké ku produsén. Tingali manual toko kanggo bacaan anu tiasa ditampi.

© 2012

Simpen

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.