Ngurangan Engine Power Pesen

 Ngurangan Engine Power Pesen

Dan Hart

Diagnosis sareng ngalereskeun seratan Daya Mesin Ngurangan dina kendaraan GM

GM parantos ngaluarkeun sababaraha buletin jasa pikeun ngémutan pesen Daya Mesin Ngurangan kalayan kode gangguan dina kendaraan anu didaptarkeun di handap. Kodeu masalah anu paling umum anu muncul nyaéta P0106, P0651, sareng P2135, tapi buletin ogé daptar kodeu masalah ieu anu mungkin

P0326 P0335 P0341 P060E P0561 P0651 P2120 P2122 P2122 P2125 P2125 P2125 P2138 U1863 U1886 U1899 U2105 U2106 U2107 U2143

Kandaraan anu kapangaruhan ku buletin PIP4549B

2005-2010 Chevrolet Kobalt SS

2005-2010 Chevrolet Cobalt

Tempo_ogé: Hukum Lemon Alabama

2005-2010 -2010 Chevrolet HHR

2008-2010 Chevrolet HHR SS

2008-2010 Chevrolet Malibu

2007-2009 Pontiac G5

2008-2009 Pontiac G6

2005-2009 Pontiac Pursuit (Kanada Ngan)

2007-2009 Saturnus Aura

2005-2007 Saturnus Ion

2004-2007 Saturnus Ion Redline

2002-2009 Saturn Vue

Kalayan salah sahiji mesin ECOTEC di handap ieu

2.0L Engine

2.2L Engine

2.4L Engine

Ngabalukarkeun pesen kakuatan mesin ngurangan

P0106: Kinerja Sensor Manifold Absolute Pressure (MAP)

P0651: 5-Volt Reference 2 Circuit

DTC P2135: Korelasi Sensor Posisi Throttle (TP) 1-2

Kode-kode ieu tiasa nipu anjeun pikeun ngagentos sensor posisi pedal MAP atanapi Accelerator. Entong ngalakukeun éta dugi ka anjeun maca sesa buletin ieu. A ngabalukarkeun umum tina pesen kakuatan ngurangan turKode masalah P0106, P0651, sareng P2135 mangrupikeun masalah kabel chaffing anu ngirangan tegangan rujukan kana taneuh sareng nyegah PCM nampi data sénsor anu akurat tina MAP sareng sénsor positon pedal akselerator.

Pariksa kawat anu digosok ngaliwatan kaayaan di perumahan filter oli. Ogé, pariksa kaayaan kawat rub ngaliwatan wewengkon bracket kantétan solenoid teromol kosongna. Routing maksakeun abah kana ujung seukeut tina bracket. GM ogé ngalaporkeun shorting kana masalah taneuh di bracket klep purge EVAP di sisi sirah silinder ogé.

GM Service buletin 07-06-04-019E

GM ogé geus ngaluarkeun ieu buletin pikeun ALL 2005-2015 GM panumpang jeung treuk tugas lampu pikeun masalah lampu mesin dipariksa intermittent sarta pesen nu nyebutkeun ngurangan kakuatan mesin. Anjeun oge bisa ningali P2138 Accelerator posisi pedal (APP) Sensor 1-2 kode gangguan korelasi.

Tempo_ogé: Troubleshoot hiji pompa bahan bakar

GM nyebutkeun masalah ieu bisa disababkeun ku cai bocor kana konektor abah awak panel instrumen. Konektor ieu lokasina di atawa deukeut panel kick leungeun kénca atawa di jero panel instrumen, gumantung kana taun jeung model. Lamun manggihan cai, pariksa keur sumber bocor. Éta tiasa janten segel pilar A, garis solokan sunroof, atanapi kebocoran panutup kaca.

©, 2017

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.