Nganggo ban anu henteu rata - Naon anu nyababkeun éta?

 Nganggo ban anu henteu rata - Naon anu nyababkeun éta?

Dan Hart

Naon anu nyababkeun ban henteu rata?

Dua anu paling umum nyababkeun ban henteu rata nyaéta masalah inflasi sareng alignment. Tapi over-inflasi ogé bisa ngabalukarkeun maké ban henteu rata ogé nyetir on shock dipaké / struts. Ieu kumaha unggal kaayaan ban anu henteu rata, naon sababna sareng kumaha carana ngalereskeunana.

Tempo_ogé: 2004 GMC Yukon sekering Diagram

Ban anu dipaké dina sisi kénca sareng katuhu — Ban anu henteu rata disababkeun ku inflasi

Sadaya ban leungit sababaraha jumlah hawa. Upami anjeun henteu mariksa tekanan ban sareng luhurkeun kana tekanan anu disarankeun, anjeun sateuacana bakal ngagemkeun tapak di sisi katuhu sareng kenca ban.

Dina handapeun ban. -inflasi ngabalukarkeun ban jadi panas sarta retak

Dina inflasi ngabalukarkeun aus tepi jeung panas retakan

Salian maké kaluar taktak ban kénca jeung katuhu, handapeun inflasi ngabalukarkeun ban jadi flex jeung panas nepi, nu ngabalukarkeun karét pikeun nguraikeun sarta rengat. Ieu biasana disebut rot garing. Sanés. Kasalahan juragan disababkeun ku nyetir ban handapeun-inflated.

Kumaha rasana dina kaayaan inflasi?

Dina inflasi masihan anjeun numpak rada lemes tapi kirang responsif. Anjeun tiasa perhatikeun sakedik reureuh nalika ngagerakkeun setir. Éta alatan sidewall ban geus flexing jadi teu bisa ngabales leres. Sajaba ti éta, flex ban tambahan ngaronjatkeun résistansi rolling nu ngurangan mileage suluh Anjeun

Ban dipaké di tengah tapi teu tepi — Ban henteu ratamaké disababkeun ku handapeun inflasi

Leuwih-inflasi ngabalukarkeun tipe sabalikna tina maké ban. Tekanan hawa ngaronjat rada ngarobah bentuk ban, sahingga nyandak kana bentuk donat jadi ban na numpak lolobana tapak tatu tengah. Kusabab anjeun nyetir ngan ukur bagian tina tapak, tapak tengah janten langkung gancang.

Salian ban gancang sareng henteu rata, inflasi langkung ningkatkeun jarak eureun anjeun, khususna di jalan anu baseuh. Éta sabab sipes sareng blok tapak nyalurkeun cai dugi ka ujung ban. Tapi taktak ban diangkat kaluar jalan nalika ban geus leuwih inflated, éta anjeun nyirorot ngurangan kamampuhan ban pikeun miceun cai. Éta ngaronjatkeun kasempetan pikeun hydroplaning jeung ngaronjat jarak eureun.

Leuwih inflasi ogé ngabalukarkeun gancangan gantung jeung steering maké

Ban over inflated leuwih harder jeung nyadiakeun tunggangan rougher jeung ban harder kurang cushioning. kamampuan nalika ngalangkungan nabrak sareng nabrak liang. Jadi komponén gantung siklus leuwih mindeng, ngabalukarkeun maké gancangan. Sendi bola anjeun, struts/shocks, tungtung rod dasi, jeung bushings panangan kontrol aus gancang mun anjeun ngajalankeun on leuwih ti ban kembung.

Kumaha perasaan leuwih inflasi?

Anjeun bakal ngarasa unggal nabrak di jalan. Potholes bakal jolt sakabéh kendaraan. Kandaraan tiasa janten langkung responsif kusabab témbok sisi anu langkung kaku. Anjeun bakal meunang saeutikmileage hadé alatan lalawanan rolling handap. Tapi naon waé anu anjeun simpen dina bénsin, anjeun bakal nyéépkeun gantung gancangan sareng biaya ngagantian komponén setir.

Salah sisi ban nganggo — kumaha camber positip atanapi négatip nyababkeun ban henteu rata

Naon camber jeung kumaha carana sangkan ban teu rata?

Camber nya éta ngadengdekkeun ka jero atawa ka luar luhureun ban. Upami camber pareum, ban anjeun bakal atos dina sisi jero tina camber négatif atanapi ujung luar tina camber positif

Sawaktos ujung ban béak, ban geus compromised. Sejajarkeun kendaraan anjeun, teras gentoskeun ban anu atos.

Kumaha rasana nganggo camber?

Camber anu henteu leres nyababkeun ujung ban janten lungse, nyababkeun ban na kana és. bentuk krim congcot. Camber maké ban bisa ngabalukarkeun tarikan ka gigir. Lamun anjeun terus-terusan ngabenerkeun setir anjeun sarta éta salawasna dina arah anu sarua, Anjeun bisa jadi kudu camber Anjeun disaluyukeun.

Blok tapak ban anjeun dipaké dina hiji sudut — maké ban henteu rata disababkeun ku toe négatip atawa positip

Sudut toe nujul kana naha ujung hareup ban anjeun ngarah lempeng ka hareup, ka arah tengah kandaraan, atawa nunjuk ka luar.

Conto pangbasajanna sudut toe nyaeta nunjuk sapatu anjeun ka hiji. samping jeung nyorong eta sapanjang taneuh. Anjeun bakal ngagem kaluar ujung ngarah tina sapatu dina taperedpola.

Tempo_ogé: Taya ngamimitian Buick Verano, Chevrolet Cruze

Conto ekstrim tina blok tapak berbulu

Kumaha rasa sudut jempol kaki anu salah?

Anjeun bakal Karasa kawas kandaraan keur narik ka hiji sisi atawa anjeun bakal ngarasa kawas anjeun salawasna kudu ngabenerkeun setir anjeun.

Sudut toe bisa pareum dina roda hareup atawa pungkur, atawa duanana

Nalika toe pareum dina roda pungkur, blok tapak suku squish babarengan lajeng ngaleupaskeun, ngabalukarkeun ban rada ngaluncat sarta ngagem divots kana ban. Divots ogé bisa disababkeun ku guncangan dipaké sarta struts.

Akean ban teu rata disababkeun ku sudut toe salah

Nalika camber jeung toe sudut pareum, anjeun tingali maké ekstrim jeung bulu dina hiji sisi ban.

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.