Naon lampu utama anu disertipikasi CAPA?

 Naon lampu utama anu disertipikasi CAPA?

Dan Hart

Naon ari lampu utama CAPA?

CAPA singketan Asosiasi Suku Cadang Otomotif Certified. Organisasi ngalaksanakeun tés mandiri dina suku cadang mobil aftermarket pikeun mastikeun aranjeunna nyumponan standar minimum sareng "sarua sacara fungsional" sareng bagian OEM. Tiap kategori komponén boga protokol nguji tangtu bagian kudu lulus pikeun meunangkeun segel CAPA.

Naon nu nguji pikeun lampu CAPA Certified?

Protokol nguji CAPA 301 ngawengku:

1) Nguji pikeun minuhan lampu gede pikeun: Federal Motor Vehicle Standar Kasalametan 108 pikeun cahaya otomotif

2) Verifikasi Ukuran, Dimensi jeung Éféktif Projected Lensa Lensa Area (ie: minuhan pola beam)

3) Bacaan Listrik sareng Daya

4) Tingkat Panerangan, Fotométri sareng Warna anu leres

5) Kahirupan sareng Daya Tahan

6) Gasket, Perekat, Sealant sareng Alat Bantu Alat Tujuan

7) Uji Metalurgi/Bahan (komposisi, sipat mékanis)

8) Penampilan

9) Produksi

10) Prosedur Kontrol Kualitas

11) Vehicle Test Fit (VTF)

Tempo_ogé: Konci moal kaluar tina konci ignition

12) Éléktromagnétik Kasaluyuan (EMC) Tés, sakumaha lumaku

A CAPA Certified Lampu gede nyadiakeun bukti ngalawan panipuan

Bagian anu disertipikasi CAPA ngandung segel dua bagian kalayan nomer unik sareng kode bar. Upami perbaikan parantos dilakukeun di toko awak, aranjeunna bakal nyopot hiji bagian tina segel sareng dipasang kana perbaikan.Pikeun ngabuktikeun yén aranjeunna nganggo bagian anu disertipikasi CAPA dina perbaikan.

Bagian kadua tetep dina bagian pikeun ngabuktikeun yén éta asli

Segel dirancang pikeun ngancurkeun diri upami aya anu nyobian ngarusak. ieu. Dina basa sejen, segel teu bisa ditransfer ti bagian CAPA Certified kana bagian non-CAPA Certified sarta dipaké pikeun ngalakukeun panipuan atawa prakték nu nipu séjén.

Tampering kalawan CAPA Seals nyaeta Illegal. Seal Kualitas CAPA mangrupikeun unsur konci tina program CAPA sareng sapertos kitu dipiboga ku CAPA sareng ditangtayungan ku hukum féderal sareng nagara.

Kumaha carana mendakan lampu utama anu disertifikasi CAPA

Upami suku cadang mobil Seller henteu nunjukkeun yén bagian éta disertipikasi CAPA, sigana mah henteu. Sanajan kitu, sanajan éta didaptarkeun salaku Certified, anjeun tiasa pariksa kaaslianana katuhu dina ramatloka CAPA Ieuh.

Tempo_ogé: Spésifikasi torsi lug nut Volkswagen

Ulah balanja ku merek nyalira

Seueur pabrik suku cadang aftermarket milik CAPA tapi pabrik mindeng nyieun dua vérsi bagian – hiji nu CAPA-Certified, hiji nu teu (pikeun ékonomi dipikiran konsumén).

Lamun sertifikasi CAPA penting pikeun anjeun, pastikeun bagian nu boga segel CAPA dina eta.

©, 2023

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.