Mimiti teuas, euweuh ngamimitian ngewa, Fusion, MKZ

 Mimiti teuas, euweuh ngamimitian ngewa, Fusion, MKZ

Dan Hart

Fix for Hard start, no start Escape, Fusion, MKZ

Ford TSB fix for Hard start, no start Escape, Fusion, MKZ

Ford geus ngaluarkeun buletin layanan #16- 0075 pikeun alamat mimiti Hard, euweuh ngamimitian ngewa, Fusion, kaayaan MKZ. Gejala biasana muncul pas saatos ngeusian bengsin. Upami anjeun ngeusian bensin sareng teu tiasa ngamimitian Escape atanapi Fusion anjeun, buletin ieu tiasa kanggo anjeun.

Tempo_ogé: Ngarobah Spark Plugs Rear Ford Taurus

Kandaraan anu kapangaruhan

2013 Escape Diwangun dina atanapi sateuacan 11/9/2013

2013-2014 Fusion Diwangun dina atawa saméméh 11/9/2013

2013-2014 Lincoln MKZ Diwangun dina atawa saméméh 11/9/2013

Hésé ngamimitian, euweuh gejala mimiti

Saenggeus ngeusian bengsin anjeun tiasa perhatikeun cranking anu diperpanjang sateuacan dihurungkeun atanapi kaayaan henteu ngamimitian. Anjeun ogé tiasa ningali lampu mesin cek sareng kode gangguan P1450, P0456 disimpen dina mémori.

Kieu kumaha carana ngalereskeun Hard start, henteu ngamimitian Escape, Fusion, MKZ

Ganti tabung émisi évaporatif. klep beresih kalayan bagian anu diropéa.

GG9Z-9D289-C  Evaporative Emission Canister Purge Valve – Fusion/MKZ 1.5L

DG9Z-9D289-G  Evaporative Klep Purge Emission Canister – Fusion/MKZ 1.6L

DG9Z-9D289-D  Evaporative Emission Canister Purge Valve – Fusion/MKZ 2.0L

Tempo_ogé: Kapasitas Refrigerant Buick sareng Jenis Minyak Refrigerant

CV6Z-9D289-B   Evaporative Emission Canister Purge Valve – Escape 1.6L

CV6Z-9D289-R   Evaporative Emission Canister Purge Valve – Escape 2.0L

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.