Manggihan bocor AC

 Manggihan bocor AC

Dan Hart

Cara pangalusna pikeun manggihan AC bocor

Kumaha carana manggihan AC bocor

Mun anjeun geus ngeusi ulang AC dina mobil anjeun sarta ayeuna keur niup hawa haneut, Anjeun meureun heran. kumaha carana manggihan AC bocor. Naros ngagunakeun dua metode: detektor bocor éléktronik sareng pewarna deteksi bocor AC.

Kumaha ngagunakeun detektor bocor AC éléktronik

Pikeun nganggo detektor éléktronik pikeun mendakan bocor AC, eusian heula sistem kalawan

Tempo_ogé: Dupi abdi tiasa mawa bagian sorangan ka montir

Electronic AC leak detector

refrigerant. Lajeng lalaunan lulus detektor sabudeureun situs bocor paling umum. Detektor bocor éléktronik bakal hurung sareng bip pikeun nunjukkeun bocor. Kauntungannana detektor bocor éléktronik nyaéta anjeun tiasa ngamimitian nguji pas anjeun ngeusian sistem.

Kumaha ngagunakeun pewarna pikeun milarian bocor AC

Pikeun mendakan bocor AC nganggo pewarna Anjeun kedah nyuntik kana sistem ku salah sahiji tina dua cara: nalika sistem kosong, atanapi nganggo alat injector. Pangalusna anjeun nyaéta mésér kit sadayana

Iket ngandung sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyuntik pewarna sareng mendakan bocorna.

Iket ngandung sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyuntik pewarna sareng milarian bocor.

kalayan ngalelep, injektor, lampu hideung, jeung kacasoca. Alat injector screws kana port ngecas tur maksakeun ngalelep kana sistem lamun geus boga muatan refrigerant. Saatos nyuntik ngalelep, operasi kendaraan sababaraha dinten supados ngalelep kabur caket bocor. Teras nganggo lampu hideung pikeun ningalikeun cahaya anu dipancarkeun tina pewarna.

Tempo_ogé: Bahaya Pergaulan coolants béda

Abdidipaké duanana métode pikeun manggihan A / C bocor. Detektor bocor A / C éléktronik tiasa dibobodo upami anjeun parantos nganggo pembersih semprot anyar-anyar ieu. Nanging, pewarna deteksi bocor A / C lumayan tahan. Upami lampu hideung anjeun ningali bocor, éta sanés bohong.

Naha anjeun tiasa ngalereskeun kebocoran AC nganggo sealer bocor?

Sealer bocor AC tiasa dianggo dina sababaraha kasus. Baca ieu sateuacan Anjeun masang produk AC bocor sealer.

©, 2015

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.