Kumaha ngabersihan teluk mesin anjeun

 Kumaha ngabersihan teluk mesin anjeun

Dan Hart

Léngkah-léngkah pikeun ngabersihan wadah mesin anjeun sacara aman

Ulah mikir ngeunaan ngagunakeun mesin cuci tekanan pikeun ngabersihan wadah mesin anjeun atanapi ngaleungitkeun gajih tina mesin anjeun. A washer tekanan bakal maksakeun cai kana panyambungna listrik ngabalukarkeun kaayaan euweuh ngamimitian mun anjeun geus rengse. Ieu cara anu aman pikeun miceun gajih sareng ngabersihan wadah mesin anjeun sacara aman.

Mimitian ku ngajagi éléktronika

Meuli sababaraha kotak kempelan statik sareng bungkus Press'n Seal ti toko diskon. Bungkus sadayana panyambungna listrik dina kompartemen mesin nganggo cling atanapi bungkus segel Press'n. Bungkus segel Drape Press'n dina alternator pikeun nutup sadaya bukaan. Atanapi, lebetkeun kantong plastik dina alternator sareng segel dina tempatna nganggo pita masking. Upami mesin anjeun gaduh panutup kasombongan, cabut sareng sisihkan. Teras cabut coil ignition sareng bungkus babarengan pikeun ngalindungan aranjeunna tina degreaser sareng cai.

Tempo_ogé: 2009 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram

Sebarkeun kempelan atanapi bungkus segel press'n kana panutup klep sareng daérah busi pikeun nyegah cai kaluar.

Tips beberesih mesin sareng mitos

Upami mesin anjeun gaduh coil dina kontak colokan, kedah ati-ati pikeun mastikeun cai henteu asup kana tabung busi. Kanyataanna, éta pangalusna ngagunakeun botol semprot cleaner kawas Krud Kutter (gaganti GUNK aerosol engine cleaner) dina panutup klep. Leungeun ngusap panutup klep ku lawon atawa anduk kertas jeung ulah soak ku cai sanggeusna.

Hindarkeun Tekananwashers

Aranjeunna nyieun pakasaban gancang beberesih engine bay. Tapi maranéhna ogé bisa ngalakukeun loba karuksakan. Segel silikon dina konektor listrik henteu dirancang pikeun tahan 3,000 psi. ngarah bocor tur pondok kaluar kontak listrik. Parah deui, tekanan cuci henteu ngan ukur maksakeun cai kana konektor, tapi ogé agén beberesih sareng gajih sareng minyak. Éta tiasa nyababkeun korosi di jalan. Éta pisan pikabitaeun pikeun ngagunakeun mesin cuci tekanan, tapi kuring pangjurung anjeun pikeun nyingkahan éta. Éta sanés ngan ukur masalah.

Pembersih mesin biodegradable tetep ngotorkeun

Anjeun ngabodor sorangan upami anjeun nganggap ngagunakeun pembersih berbasis cai biodegradable henteu ngotorkeun nalika ngalakukeun beberesih teluk mesin. Sadaya minyak sareng gajih anu kaluar tina mesin anjeun dianggap polutan. Ngan kusabab sabun biodegrades henteu hartosna minyak bakal ogé. Upami anjeun nganggo sabun biodegradable tapi ngantepkeun limpasan kana solokan, anjeun tetep ngotoran! Anjeun kedah nganggo pad anu nyerep pikeun ngumpulkeun oli sareng grease.

Degrease sareng nangkep

Meuli degreaser semprot busa atanapi gél sapertos GUNK Foamy Engine Cleaner, GUNK Heavy Duty GEL Engine Degreaser atanapi GUNK Aslina Engine Degreaser. Salajengna, mésér mat absorbent ti toko suku cadang mobil lokal atawa ti newpig.com. Teundeun mat handapeun bay mesin sangkan eta nangkep runoff greasy. Naha ieu penting pisan? Kusabab sakabeh runoff tina beberesih engine bay anjeunproyék bisa ngotoran cai solokan.

Éta gajih dina mesin anjeun kabentuk tina sabenerna oli motor nu geus dipanggang dina panas. Lamun anjeun ngaleyurkeun eta kalawan produk beberesih mesin, éta dianggap polutan a. Lamun ngan saukur bilas kaluar mesin anjeun sarta ngidinan runoff ka ngalir kana solokan badai atawa kana jukut anjeun, anjeun nuju polusi. Sakumaha? Kéngingkeun ieu; quart tunggal résidu oli motor ngotoran 250.000 galon cai bersih sarta eta cai kotor bakal asup ka situ jeung walungan.

Tikar nyerep bakal narik jeung nahan drippings oily. Teras anjeun tiasa miceun tikar kana sampah anjeun tinimbang ngantepkeun oli sareng gajih ngalir ka supplier cai tawar.

Hanaskeun mesin sareng nerapkeun degreaser

Hidupkeun mesin sareng jalankeun dugi ka hurung. haneut, tapi teu panas. Mesin anu haneut bakal ngalembutkeun anu dipanggang dina gajih. Tapi mesin panas bakal gancang menguap pangleyur beberesih dina degreaser nu. Sakali haneut, nyemprot degreaser kana mesin, mimitian ti luhur. Hayu degreaser nu diuk waktu dianjurkeun. Lajeng sikat accumulations pangbadagna kalayan kawat atawa sikat nilon bristle. Larapkeun deui degreaser ka wewengkon-wewengkon eta sangkan bisa tembus ngaliwatan tanda sikat.

Terus bilas ku nozzle selang taman. Ulang deui aplikasi degreaser pikeun wewengkon nu bener-bener tangguh.

Rengse tugas ku cara nerapkeun GUNK Engine Protector Spray. Semprotan nambihan lapisan pelindung ka anjeunkomponén mesin nu nyieun cleanups hareup loba gampang. Tambih Deui, semprotan nambihan caang anu saé kana komponén mesin.

Upami anjeun gaduh compressor hawa, niup sadaya kaleuwihan cai sateuacan nyabut bungkus pelindung.

Cabut bungkus pelindung

Buka bungkus sadaya panyambungna listrik sareng pasang deui coil kontakna

Tempo_ogé: Produsén OBDII Kode Masalah Spésifik pikeun GM

©, 2019

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.