Konci panto mobil beku

 Konci panto mobil beku

Dan Hart

Upami anjeun nyandak mobil anjeun ka tempat cuci mobil sareng ayeuna gaduh konci panto mobil beku, ieu cara pikeun ngalembereh sareng nyegah koncina teu beku deui.

Tilu cara pikeun ngalembereh konci panto mobil beku

Panaskeun kenop ku korek api atawa korek api

Panaskeun: Panaskeun kenop ku korek api atawa korek api. Ulah meunang eta beureum panas. Teras selapkeun konci kana silinder konci sareng tinggalkeun sakitar 1 menit. Ngulang sababaraha kali nepi ka silinder konci cukup dipanaskeun pikeun ngahurungkeun. Teras luncat ka handap ka bagian pikeun nyegah konci panto mobil tina katirisan.

Semprotkeun alkohol kana konci mobil beku pikeun ngalembereh és

Tempo_ogé: Kumaha ngabersihan teluk mesin anjeun

Alkohol: Ngagosok Alkohol nyaéta isopropil alkohol. Mibanda titik beku pisan low -20 ° F, ku kituna tetep cair dina temps colder ti cai sarta mindahkeun panas na kana workings internal tina silinder konci pikeun ngalembereh és. Ku kituna, lamun mun muncrat rubbing alkohol kana silinder konci, éta bakal ngalembereh és. Éta murah sareng gampang sareng anjeun panginten gaduh sababaraha di bumi anjeun. Sakali konci dihurungkeun, turutan pitunjuk engké dina carita ieu pikeun nyegah beku kahareup.

Semprotan de-icer: Sadaya toko suku cadang mobil ngajual lock de-icer solusi. Aranjeunna dasarna isopropil alkohol jeung grafit. Botolna gaduh spout leutik pikeun pas kana silinder konci. Alkohol ngalembereh és jeung grafit jadi pelumas.

Semprotan pelumas: Lamun anjeun néangan internét gétingali loba saran pikeun pamakéan WD-40. Alesan jadi loba jalma nyarankeun éta alatan WD-40 ditagih salaku produk displacing cai. bagian nu bener, iwal hiji hal; anjeun teu boga cai dina silinder konci beku Anjeun, anjeun boga ICE. WD-40 mangrupikeun pelumas umum anu ngandung minyak ringan. Tapi hayu urang tingali eusi anu didaptarkeun dina lembar data kaamanan bahan WD-40:

Hidrokarbon Alifatik, Minyak Dasar Minyak Bumi, Hidrokarbon Alifatik LVP, Proprietary Surfactant, Campuran Bahan Non-Hazardous

Tempo wae alkohol? Heueuh. Jadi kumaha WD-40 ngalembereh és? Éta moal. Tungtung carita.

Parah deui, minyak bakal narik jeung nahan sagala lebu jeung kokotor nu napel na konci anjeun (tina saku atawa dompet anjeun) sarta ahirna gum up konci. Ku kituna, dina haul lila, "oiling" silinder konci mangrupa hal awon anjeun bisa ngalakukeun.

Nyegah konci mobil tina katirisan

Locksmiths nyarankeun pelumas garing pikeun ngajaga bagian konci silinder gerak. Baheula, aranjeunna nyarankeun grafit. Gawéna hébat iwal mun nerapkeun teuing, mangka sabenerna bisa macet nepi karya. Semprotan Teflon garing ogé tiasa dianggo.

Anjeun tiasa ngagaleuh di pusat bumi atanapi toko suku cadang mobil. Nyorong jarami kana nozzle semprot jeung nyorong kana silinder konci mobil. Candak shot 1 detik kana konci mobil. Teras selapkeun konci anjeun asup sareng kaluar sababaraha kali pikeun damel Teflon kana tumblers. Puterkeun koncipikeun ngonci jeung muka konci. Lajeng hayu pangleyur ngejat. Konci anjeun teras bakal tahan katirisan.

©, 2016

Simpen

Tempo_ogé: Bahan Bemper Kia sareng Perbaikan Bemper

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.