Konci dikonci dina mobil

 Konci dikonci dina mobil

Dan Hart

Abdi ngonci konci dina mobil abdi

Upami anjeun mendakan kaayaan sareng konci dikonci dina mobil, dengekeun: Taun-taun ka tukang ampir saha waé anu nganggo alat slim-jim tiasa asup ka kendaraan upami koncina dikonci dina mobil. Mékanisme ngonci dina kendaraan éta mangrupikeun tautan anu tiasa diangkat sareng dipaksa pikeun muka konci. Henteu deui. Produsén mobil ngalihkeun mékanisme operasi kabel anu langkung mirah sareng langkung tahan maling. Upami anjeun nganggo langsing-jim dina mékanisme kabel, sanés ngan ukur henteu muka panto, tapi anjeun bakal ngarobih mékanismena . Perbaikan bakal langkung seueur tibatan biaya tukang konci. Janten naon anu anjeun laksanakeun nalika anjeun ngagaduhan konci dikonci dina kaayaan mobil? Upami anjeun henteu hoyong nyauran tukang kunci, anjeun kedah gaduh alat anu pas.

Pabrikan STECK ngadamel kit konci lengkep - BigEasy. Abdi henteu ngeposkeun ieu pikeun ngabantosan anjeun maling mobil, sabab sakali anjeun meunang ka jero, anjeun masih kudu ngelehkeun mékanisme anti maling anu baku dina sakabéh kandaraan model telat. Lamun nyaho kumaha carana ngelehkeun mékanisme anti maling, anjeun geus nyaho kumaha carana megatkeun kana panto. Janten entong nyerat ka kuring sareng ngarenghik naha kuring ngeposkeun ieu.

Kit konci BigEasy diwangun ku sababaraha bagian.

Kahiji, aya nilon non-marring wedge. Anjeun nyelapkeun ngaganjel di pojok pisan luhur panto - éta titik weakest. Nyorong ngaganjel non-marring di kaliwat stripping cuaca.

Tempo_ogé: 2008 Ford Tepi sekering Diagram

Teras selapkeunGancang ngaganjel tur ngompa nepi ka nahan sudut muka.

Tempo_ogé: Taya engkol No ngamimitian Dodge Durango

Salajengna, selapkeun BigEasy konci kenop lifter jeung pelindung plastik pikeun ngangkat kenop muka konci atawa cabut kenop tina kontak. Mésér gelung Big Easy pikeun nyekel gagang panto.

©, 2015

Simpen

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.