Kompresor AC Mobil

 Kompresor AC Mobil

Dan Hart

Naon ari kompresor AC mobil?

Kompresor AC mobil dipaké pikeun ngarobah gas refrigerant tekanan handap jadi gas tekanan tinggi. Kompresor AC didorong ku sabuk drive anu disambungkeun ka crankshaft dina kendaraan non-hibrid sareng ku motor listrik dina seueur mobil hibrid.

Dina mesin non-hibrida, sabuk drive muterkeun katrol kompresor AC mobil. iraha waé mesinna jalan. Tapi katrol ngan ngoperasikeun compressor AC lamun supir requests AC. Dina titik éta, sistem kontrol HVAC ngaktifkeun rakitan clutch magnét pikeun nyambungkeun katrol AC ka aci drive compressor AC. Aci drive teras ngagerakkeun piston di jero compressor pikeun narik sareng ngompres refrigeran.

Piston sareng silinder kompresor AC dina sababaraha cara sami sareng piston mesin sareng silinder. Sanajan kitu, tinimbang ngabogaan cingcin piston logam pikeun ngégél ngalawan sisi silinder nu, AC compressor piston segel dijieun tina Teflon. Kusabab gas refrigerant nyalira teu tiasa melumasi segel piston Teflon, sistem AC mobil merlukeun minyak refrigerant husus.

Kumaha carana compressor AC mobil gagal?

Bocoran refrigeran ngabalukarkeun karuksakan paling

Saméméh sistem AC mobil dieusian di pabrik, hawa jeung kalembaban dipiceun ku cara nerapkeun vakum ka sakabéh sistem. Lajeng refrigerant jeung minyak lubricating ditambahkeun. Lamun sistem ngamekarkeun bocor jeung hawa luar asup kana sistem, étaUap dina hawa éta ngagabungkeun jeung refrigerant jeung minyak pikeun ngabentuk asam nu nguraikeun sakabéh komponén dina sistem AC. Asam ngaruksak bagian logam, ngurangan efisiensi lubricating minyak sarta ngabalukarkeun akselerasi maké dina sakabéh bagian nu obah.

Pikeun merangan formasi asam, sistem AC mobil ngawengku boh panarima / dryer atawa accumulator. Kadua komponén ngandung desiccant pikeun nyerep sareng nahan Uap dina sistem. Tapi pas desiccant jadi jenuh, sagala Uap tambahan asup kana sistem bakal nyumbang kana kabentukna asam.

Sistem bocor AC bisa lumangsung nalika sambungan ngalegaan jeung kontraksi salila cuaca ekstrim, lamun segel utama jeung sealing O-cingcin umur na ngaleutikan, atawa nalika hoses AC atanapi gaskets deteriorate sarta bocor. Kantun ngeusian sistem henteu ngaleungitkeun éfék négatif tina kalembaban di jero sistem.

Lila-lila waktos, asam sareng oli ngarecah sareng kurangna pelumasan nyababkeun silinder sareng piston kabeuratan, sareng lungse. partikel logam sumebar ka sakuliah sistem AC. Kombinasi asam, minyak terdegradasi jeung logam dipaké disebut Black Death kusabab sludge hideung accumulates dina evaporator na condenser coils sarta sakabeh hoses AC. Dina sababaraha kasus, teknisi tiasa siram sludge tina garis sareng gulungan. Tapi dina kasus anu sanés, sadaya komponén AC kedah diganti, hargana langkung ti $2.000.

Minyakkalaparan ogé ngabalukarkeun kagagalan compressor AC

Salaku sistem AC mobil leungit refrigerant sarta recharged, loba DIYers sarta sababaraha technicians gagal ngaganti minyak leungit, hasilna kurangna lubrication.

Compressor aci segel bocor ngabalukarkeun gagalna compressor

Titik dimana aci compressor asup kana awak compressor nyaeta rawan bocor alatan maké dina segel aci compressor. Hiji indikasi kagagalan segel aci kompresor nyaéta ayana oli dina clutch sarta pola oli flung onto underside tina tiung mobil urang. Ieu disababkeun ku refrigerant jeung minyak bocor kaliwat segel aci compressor sarta ngahontal katrol, nu lajeng flings eta dina busur handapeun tiung.

Tempo_ogé: 2003 Acura Serpentine Beubeur diagram

Perbaikan compressor AC

Baheula, toko perbaikan. segel aci compressor diganti atawa diwangun deui compressor nu. Tapi kalayan biaya tenaga kerja anu ageung, ayeuna langkung lami deui pikeun ngawangun deui kompresor AC mobil di tempat. Seuseueurna toko ngagentos compressor AC sareng unit énggal atanapi versi anu diwangun deui tina supplier suku cadang mobilna.

Biaya kompresor AC mobil

Ngagantian compressor AC ngalibatkeun ngévakuasi sakumna sistem AC, ngalaksanakeun siram anu lengkep. pikeun ngaleungitkeun sludge atanapi lebu teras teraskeun kalayan ngagantian bagian. The accumulator atawa panarima drier kudu diganti, babarengan jeung sakabeh gaskets na O-cingcin sakuliah sistem. Malah lamun sambungan selang teu bocor, éta pangalusna pikeun ngagantisegel jeung O-cingcin ayeuna keur pre-empt kagagalan hareup.

Salajengna, toko masang filter pikeun nangkep sagala lebu nu tetep sanggeus flushing. Lajeng warung nambahkeun jumlah ditangtoskeun tina minyak refrigerant kana sistem jeung installs clutch magnét anyar, katrol jeung compressor. Téknisi teras nerapkeun vakum kana sistem sahenteuna 45 menit. pikeun miceun sagala hawa jeung Uap saméméh nambahkeun refrigerant.

Tempo_ogé: Wipers moal mareuman F150

Sanggeus sistem dieusi deui, teknisi ngalakukeun pamariksaan bocor sarta uji kinerja pikeun mastikeun yén sakabéh komponén beroperasi leres.

Gumantung kana taun, nyieun, modél jeung mesin mobil AC ongkos ngagantian compressor bisa rupa-rupa ti sahandapeun $600 nepi ka rata-rata biaya sabudeureun $1,500.

©, 2017

Simpen

Simpen

Simpen

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.