Kasar dianggurkeun nalika haneut

 Kasar dianggurkeun nalika haneut

Dan Hart

Naon anu nyababkeun dianggurkeun kasar nalika haneut

Mun mobil anjeun hurung alus nalika tiis tapi hésé ngamimitian nalika haneut atawa dianggurkeun kasar nalika haneut, pariksa ieu mungkin sabab

Bocor vakum bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut

Naha bocor vakum ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut tapi teu tiis? Basajan. Lamun anjeun ngamimitian mesin tiis, komputer paréntah campuran euyeub tur dianggurkeun tinggi, jadi bocor vakum leutik boga pangaruh kirang dina mesin. Sakali mesin panas sareng komputer ngirangan deui bahan bakar sareng RPM dianggurkeun, bocor vakum janten langkung jelas. Bocor vakum mangrupikeun hawa anu asup kana mesin anu teu acan diperhatoskeun ku komputer, ku kituna komputer maréntahkeun campuran hawa / bahan bakar anu leres tapi bocorna nyababkeun campuran éta janten ramping teuing. Anjeun kapungkur ku lean misfire nu ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut.

Oge, sababaraha bocor vakum aya hubunganana panas, utamana jeung komponén plastik. Jadi bagian plastik moal bocor nalika tiis tapi bocor nalika haneut. Pariksa sadaya hoses vakum, saluran hawa asupan jeung gasket asupan pikeun bocor

Sensor suhu coolant engine bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut

Komputer ngitung campuran hawa / suluh dumasar kana suhu mesin, suhu hawa ambient, jeung sensor posisi throttle. Sénsor hawa coolant engine tiasa masihan bacaan anu lepat nalika umurna. Anjeun tiasa pariksa operasi sensor suhu coolant ngagunakeun data hirup onalat scan anjeun atanapi ku nguji éta ku multimeter digital. Bandingkeun bacaan sensor suhu coolant jeung suhu mesin sabenerna maké térmométer infra red non-kontak

Tempo_ogé: 2003 Chevrolet Silverado diagram sekering

A klep EGR nyangkut bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar

Resirkulasi gas knalpot ngan kudu lumangsung nalika mesin dina. RPM luhur. Lamun klep EGR bocor, éta bakal ngabalukarkeun dianggurkeun kasar, utamana lamun mesin keur haneut. EGR bocor bisa jadi teu mangaruhan dianggurkeun tiis sabab campuran suluh euyeub tur RPMs tinggi. Pariksa klep EGR pikeun mastikeun klep nutup leres.

Injector suluh bocor bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut

Injector suluh bocor ngabalukarkeun suluh bocor kana chamber durukan. Nu mindeng teu ngabalukarkeun masalah dina mimiti tiis sabab lolobana suluh nu geus ngejat antara Pareum panungtungan sarta mimiti tiis. Tapi suluh anu bocor tiasa nyababkeun engkol ngalegaan sareng ngamimitian teuas nalika panas teras dianggurkeun sakedap nalika mesin panas.

Sénsor O2 lepat

Komputer teu malire data tina sénsor O2. nalika mesin dimimitian tiis. Éta sabab sénsor O2 henteu jalanna leres dugi ka suhu operasi pinuh. Sadaya sénsor O2 modéren gaduh pamanas anu diwangun pikeun nyepetkeun waktos antara mimiti tiis sareng waktosna beroperasi pinuh. Henteu ngan ukur pamanas ngirangan waktos pemanasan, tapi pamanas saleresna tetep ngajalankeun sapanjang waktos mesinngajalankeun pikeun nyegah sensor ti cooling kaluar nalika anjeun idling. Biasana, kasalahan pamanas bakal nyetél lampu mesin cek. Tapi dina kasus anu jarang, manaskeun tiasa gagal tanpa netepkeun kode. Lamun éta kajadian, sénsor bakal ngalaporkeun data lepat ka komputer nu nyababkeun campuran hawa-bahan bakar salah.

Data lepat ieu bakal muncul dina bacaan motong bahan bakar jangka pondok sareng jangka panjang anjeun.

Asés. busi

Spark colokan dipaké leuwih gampang némbak nalika campuran hawa/bahan bakar beunghar jeung RPMna luhur batan nalika campuran hawa/bahan bakarna ramping jeung RPMna lemah.

A regulator tekanan suluh Wonky bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut

Sakali deui, masalah ieu bisa jadi teu muncul nalika tiis sabab komputer paréntah campuran euyeub tur dianggurkeun tinggi lamun tiis. Sakali haneut, régulator tekanan suluh goréng bisa ngabalukarkeun dianggurkeun kasar ku cara condong kaluar campuran alatan tekanan suluh low.

Naon nu teu bakal ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut

A filter suluh bakal teu ngabalukarkeun dianggurkeun kasar lamun haneut. Saringan bahan bakar anu mampet bakal nyababkeun langkung seueur masalah dina mimiti tiis nalika paménta bahan bakar langkung luhur.

Tempo_ogé: Ngagantian pompa suluh - Howto

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.