Honda Fit tiis mimiti rattle

 Honda Fit tiis mimiti rattle

Dan Hart

Fix Honda Fit rattle cold start

Honda tos ngaluarkeun buletin service #16-088 pikeun ngungkulan Honda Fit cold start rattle dina kendaraan nu didaptarkeun di handap. Honda geus nangtukeun cukang lantaranana janten faulty variable valve timing control (VTEC) actuator. Rattle dimimitian dina mimiti tiis tur disada salila kira 2 detik. Rattle bisa jadi intermittent sarta lumangsung biasana lamun mesin geus pareum salila 6-8 jam

Kandaraan kapangaruhan ku Honda buletin service #16-088

2015-16 Honda Fit Sadaya trims, Sadaya VINS

Bagian anu diperyogikeun pikeun ngalereskeun Honda fit cold start rattle

VTC Actuator 14310-5R1-013

Suluh Joint Pipe Set 16012-5R1-315

0-Ring 91311-5R1-J01

Tempo_ogé: Blower motor controller tetep kipas ngajalankeun sanggeus mobil dipareuman

Intake Manifold Gasket 17105-5R0-004 (4)

Throttle Body Gasket 17107-5R0-004

EGR Port Gasket 17108- 5R0-004

Sealing Washer (12 mm) 16705-5R1-J01

Suluh High Pressure Pompa Base 0-Ring 91304-5R7-A01

Tempo_ogé: Asahan logam dina transmisi magnét

Honda tiis mimiti perbaikan rattle prosedur

1) Pegatkeun sambungan kabel batré négatip

2) Cabut assembly hawa cleaner

3) Cabut awak throttle (anjeun bisa ninggalkeun garis coolant napel)

4) Leupaskeun intake manifold

5) Leupaskeun ignition coils

6) Leupaskeun panutup klep

7) Rotasikeun crankshaft ka #1 silinder TDC. DI sisi asupan, cirian ranté dimana panah dina VTC nujul ka. Di sisi knalpot, cirian sprocket camshaft kana ranté timing tur amankeun ranté kasprocket camshaft make dasi zip.

8) Cabut pompa bahan bakar tekanan tinggi

9) cabut panutup pompa bahan bakar tekanan tinggi

10) Angkat kendaraan sareng cabut kabayang hareup katuhu jeung handap splash tameng jeung timing ranté tensioner panutup.

11) Muterkeun crankshaft counterclockwise sababaraha derajat pikeun niiskeun auto-tensioner. Sejajarkeun liang dina konci sareng tensioner otomatis sareng selapkeun pin konci diameter .05". Puterkeun crank deui ka TDC sareng cabut tensioner ranté timing. Teras turunkeun kendaraan.

12) Cabut lima caps camshaft sisi asupan. Tetep aranjeunna dina urutan jeung sisihkan. Pasang camshaft sareng cabut ranté timing tina huntu VTC.

13) Cabut camshaft asupan sareng aktuator VTC sareng amankeun ranténa

14) Dina bangku kerja tahan camshaft nalika nganggo rengkuh buka-tungtung pikeun nyabut baut pamasangan aktuator VTC. Misahkeun actuator VTC jeung piceun eta. Ganti dina VTC anyar.

15) Tahan camshaft bari tightening VTC actuator baud ka 85-ft/lbs.

16) reinstall camshaft jeung balikkeun prosedur disassembly.

Torsi cap camshaft ka 4-ft/lbs, teras ka 10-ft/lbs dimimitian di tengah sareng dianggo kaluar

Torsi tensioner ranté waktos nyaéta 9-ft/lbs.

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.