Haseup biru tina knalpot - naon hartosna?

 Haseup biru tina knalpot - naon hartosna?

Dan Hart

Haseup biru tina knalpot

Lamun ningali haseup biru tina knalpot, hartina mesin keur ngaduruk oli. Masalahna tiasa janten ring piston, panungtun klep atos atanapi segel gagang klep anu rosak/retak.

Dina kendaraan anu langkung lami (pre-catalytic converter dinten), anjeun tiasa ningali haseup bulao tina knalpot salami mesin didamel. lumpat. Nanging, upami kendaraan dilengkepan konverter katalitik, anjeun ngan ukur tiasa ningali haseup biru nalika ngamimitian. Sakali converter katalitik warms nepi ka suhu operasi, éta tindakan kawas incinerator pikeun ngaduruk kaluar sarta ngabersihan nepi knalpot. Janten anjeun sering henteu ningali haseup biru saatos panas.

Kumaha carana ngadiagnosis naha masalahna nyaéta cincin, panduan klep atanapi segel batang klep

• Tés komprési baseuh/garing nangtukeun naha masalah ngaduruk minyak nyaéta ring atanapi klep patali- Ngalaksanakeun test komprési garing dina sakabéh silinder jeung catetan bacaan. Nganggo minyak gaya pompa tiasa, nyuntik sakitar 3 pompa minyak motor kana silinder sareng laksanakeun uji komprési anu sanés. Malikan deui tés suntik/komprési oli sacara masing-masing dina silinder sésa.

Upami komprési naek sareng oli, masalahna nyaéta ring piston atos. Upami komprési henteu naék, masalahna nyaéta pituduh klep atanapi segel batang klep.

• Tés bocor nangtukeun silinder mana gaduh klep atanapi pituduh klep anu goréng. Masang tester leakdown dina hiji silinder jeungsambungkeun ka sumber hawa anu dikomprés.

Tempo_ogé: Lubricate sway bar bushings

Pasang sarung tangan nitrile atawa lateks dina pipa knalpot. Lamun klep knalpot bocor hawa dikomprés bakal ngeusian sistem knalpot sarta inflate sarung. Upami klep asupan bocor, anjeun bakal ngadangu sora hawa komprési bocor kana manifold intake.

• Uji bocor segel batang klep. Malah segel bobot klep anu saé tiasa bocor upami pituduh klep dianggo. Tapi kabocoran batang klep paling umum dina kandaraan anu lami kusabab hardening sareng retakan.

Anjeun peryogi asisten dina mobil pengikut pikeun ngalaksanakeun tés ieu. A segel batang klep dipaké biasana bakal ngahasilkeun haseup bulao tina knalpot lamun dimimitian hal kahiji isuk-isuk. Éta sabab segel dipaké ngamungkinkeun minyak pikeun netes ngaliwatan segel jeung ka handap pituduh klep nepi ka pools minyak dina luhureun piston nu. Éta sababna aya méga haseup biru dina ngamimitian.

Tapi, anjeun tiasa mastikeun langkung seueur ku tés ieu. Ngamangpaatkeun kanyataan yén hiji mesin ngahasilkeun leuwih vakum mun anjeun nyokot suku anjeun tina pedal gas, make metoda test ieu. Mimitian kendaraan heula isuk-isuk. Tong diantep.

Bawa kandaraan keur nyetir jeung asistenna nuturkeun tukangeun anjeun. Akselerasi teras cabut suku anjeun tina gas. Malikan sababaraha kali. Unggal waktos Anjeun nyandak suku anjeun kaluar gas, asisten anjeun kedah perhatikeun kepulan haseup biru tina knalpot. Ieu confirms yénsegel batang klep geus gagal. Anjeun tiasa nyobian masang segel batang klep énggal, tapi upami panduan klep ogé dianggo, segel énggal bakal gagal sareng anjeun bakal gaduh haseup biru deui.

Perbaikan pikeun kaduruk oli kusabab cincin piston atos

• Mesin anyar atawa dipaké

• Ngawangun deui mesin ayeuna

• Minyak beurat leuwih beurat moal ngurangan kaduruk minyak alatan ring piston dipaké sarta sabenerna bisa ngagancangkeun maké mesin

Ngalereskeun keur ngaduruk minyak alatan Panungtun klep dipaké

• Cabut sirah silinder sarta boga toko mesin masang Panungtun anyar atawa knurl Panungtun ayeuna. Pasang segel batang klep énggal

• Ngagunakeun oli anu beuratna langkung beurat tiasa ngalambatkeun kaduruk oli, tapi ogé nyababkeun kakeueum mesin tambahan

Ngalereskeun kaduruk oli kusabab segel batang klep atos

• Ganti segel batang klep.

Tempo_ogé: P1259 VTEC gangguan

PERHATOSAN: Nuluykeun nyetir kalayan haseup biru tina knalpot bakal ngakibatkeun gagalna konvérsi katalitik mimiti; komponén mahal pikeun ngaganti.

©. 2022

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.