Gagalna compressor AC ngabalukarkeun paling umum

 Gagalna compressor AC ngabalukarkeun paling umum

Dan Hart

Kagagalan compressor AC paling umum nyababkeun

Kompresor AC otomatis tiasa tahan umur kendaraan upami sistem AC dijaga saé. Nanging, upami anjeun teu malire tanda peringatan atanapi ngalakukeun perbaikan AC DIY tanpa ngartos implikasi lengkep, anjeun leres-leres tiasa nyababkeun kagagalan kompresor AC prématur.

Tempo_ogé: Reset lampu peringatan ABS pikeun Challenger, Charger, DART, Magnum, 300

#1 Nyababkeun kagagalan kompresor AC  — Kurangna pelumasan.

Sistem AC otomatis bocor refrigerant sareng nalika refrigerant bocor, pelumas ogé. Upami anjeun nganggo kit ngecas AC DIY pikeun ngeusian sistem tanpa évakuasi heula sareng nambihan langkung seueur minyak, anjeun bakal ngajalankeun kompresor AC kalayan pelumasan anu rendah. Éta bakal nyababkeun akselerasi sareng kagagalan.

Tempo_ogé: P0505, P0506, dianggurkeun turun naek Ford

#2 Nyababkeun kagagalan kompresor AC — maot hideung disababkeun ku asam

Nalika sistem AC otomatis bocor refrigeran, éta ogé ngumpulkeun hawa sareng Uap di luar. Uap jeung refrigerant teu akur ogé. Cai nyampur sareng minyak refrigeran sareng ngabentuk sludge sareng asam. The sludge jeung asam ngaleungitkeun segel compressor ngabalukarkeun partikel aluminium ngalir sapanjang sistem. Nalika compressor tungtungna kaluar, sakabéh sistem dilapis ku slime hideung, disebut black death.

#3 Nyababkeun gagalna compressor AC — overcharging

Overcharging ngabalukarkeun compressor AC gawéna loba harder ti normal, ngabalukarkeun gagal internal

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.