Ford Rattling Noise

 Ford Rattling Noise

Dan Hart

Ford Rough Idle and rattling noise

Ford geus ngaluarkeun buletin layanan #12-7-10 pikeun ngungkulan Ford rattling noise atawa Ford dianggurkeun kasar dina kandaraan anu dilengkepan mesin 5.4L anu dipasang dina kandaraan anu didaptarkeun. handap. Ford rattling noise atawa Ford kasar lumangsung nalika mesin dina suhu operasi. Salaku tambahan, lampu mesin cek tiasa hurung sareng kode masalah ieu disimpen:

P0022, P0021, P0340, P0341.

Tempo_ogé: Haseup biru tina knalpot - naon hartosna?

P0021 Posisi Camshaft - Timing Over-Advanced atanapi Kinerja Sistem (Bank 2 )

P0022 Posisi Camshaft – Timing Over-Retarded (Bank 2)

P0340 Camshaft Position Sensor Circuit Malfungsi

P0341 Camshaft Position Sensor Range/Performa Sirkuit

Kandaraan anu kapangaruhan nyaéta:

2004-2010 F-150

Tempo_ogé: 2003 Chevrolet Tahoe diagram sekering

2005-2012 Navigator

2005-2010 F-250, F-350

2006-2008 Mark LT

2005-2012 Expedition

Kandaraan anu didaptarkeun di luhur anu dilengkepan mesin 5.4L tiasa nunjukkeun Ford Rattling Noise atanapi Ford dianggurkeun kasar nalika mesin dina suhu operasi. . Ford geus nangtukeun masalah anu disababkeun ku osilasi cam timing,

Maké alat scan kalawan data hirup, monitor daur tugas solenoid cam jeung suhu sirah silinder bari mesin aya dina suhu operasi (200 ° F). Larapkeun rem parkir jeung pindah ka Drive. Angkat RPM mesin ka 1.500 RPM teras leupaskeun pedal. Lamun mesin némbongkeun sora rattling sarta dianggurkeun kasar, tingali dinadata siklus tugas solenoid cam dina alat scan anjeun. Lamun nilai osilasi sanggeus balik ka dianggurkeun low, ngaganti duanana solenoids kontrol minyak timing camshaft kénca jeung katuhu (VCT) kalawan nomer bagian anyar dibéréndélkeun di handap

8L3Z-6M280-B Variable Camshaft Timing

8L3Z-6M280-B

7L1Z-6584-B LH Cam Cover Gasket Pikeun 14 Bolt Cam Cover

7L1Z-6584-A RH Cam Cover Gasket Pikeun 8-9 Bolt Cam Panutup

3L3Z-6584-EA RH Cam Cover Gasket Pikeun 14 Bolt Cam Cover

3L3Z-6584-DB LH Cam Cover Gasket Pikeun 15 Bolt Cam Cover

3L3Z-6C535 -AA VCT Solenoid To Cam Cover Gasket 2004-2006

©, 2015,

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.