Ford Electric Power Steering Teu Gawé

 Ford Electric Power Steering Teu Gawé

Dan Hart

Ngalereskeun Ford Electric Power Steering Teu Gawé

Ford geus ngalaman masalah jeung generasi mimiti sistem power steering éléktronik maranéhanana. Masalah Ford Electric Power Steering Teu Gawé tiasa disababkeun ku masalah sekering / taneuh atanapi sénsor torsi anu lepat. Ford parantos ngaluarkeun buletin jasa pikeun sababaraha masalah. Buletin jasa alamat sensor torsi lepat. Pilarian buletin layanan téknis éta di dieu .

Lengkah 1 pikeun ngadiagnosis Ford Electric Power Steering Teu Gawé

Scan kodeu masalah. Anjeun tiasa mendakan kode gangguan B2278 Steering Shaft Torque Sensor Malfunction. Nanging, laksanakeun tés ieu heula. Pariksa yen Anjeun gaduh kakuatan alus tur taneuh kana modul kontrol power steering (PSCM) PSCM boga dua panyambungna dina kolom steering. Hiji panyambungna 6-terminal, hiji deui panyambungna 2-terminal.

Tempo_ogé: Konci panto mobil teu jalan

Tempo_ogé: Dodge Lug Nut torsi spésifikasi

Terminal #1 Konéng/Kébu dina konektor C2231A kudu tegangan batré jeung konci dina dina posisi. Terminal 1 (beureum) dina C2231B kedah tegangan batré sepanjang waktos. Terminal # 2 di C2231B Hideung / kawat Violet kedah janten taneuh alus. Upami anjeun henteu ningali niléy-niléy éta, pariksa sekering sareng tautan fusible anu dipidangkeun dina diagram pengkabelan power steering éléktronik Ford di luhur.

Upami anjeun ningali niléy-niléy éta, hapus kodeu gangguan, teras ngajalankeun deui. Lamun kodeu B2278 Steering Shaft Torque Sensor Malfungsi datang deui, tingal buletin layanan.

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.