Diagram sekering Ford Tepi 2012

 Diagram sekering Ford Tepi 2012

Dan Hart

2012 Ford Edge Fuse Diagram

Ford Edge Fuse Diagram for Battery Junction Box jeung Smart Junction Box

Postingan Ford Edge Fuse Box 2012 ieu nembongkeun dua kotak sekering; Kotak Simpang Batré/Kotak Distribusi Daya anu aya di handapeun tiung sareng Panel Sekering Smart Junction Box/Kompartemen Panumpang

Aya seueur inpormasi dina situs ieu kanggo kendaraan anjeun.

Pikeun milarian diagram sekering, klik di dieu

Pikeun manggihan lokasi Relay, klik di dieu

Pikeun manggihan Lokasi Sensor, klik di dieu

Pikeun manggihan Lokasi Modul, klik di dieu

Pikeun manggihan Pindah Lokasi, klik di dieu

Pikeun manggihan Firing Order, klik di dieu

Pikeun manggihan kodeu masalah nu paling umum jeung ngalereskeun kandaraan anjeun, klik di dieu

2012 Ford Edge Fuse Diagram for Battery Junction Box

Fl Teu dipaké

F2 – Teu dipaké

F3 Teu dipaké

F4 30 Wiper Relay

F5 40 Modul Anti-lock Brake System (ABS)

F6 Teu dipaké

F7 30 Liftgate/Trunk Module (LTM)

F8 20 Roof opening panel motor assembly

F9 20 Konsol titik daya, pungkur

F16 Teu dipaké

F17 – Teu dipaké

F18 40 Blower relay motor

F19 30 Starter relay

F20 20 Konsol titik daya 2

F21 20 Titik daya, aréa kargo

F22 – Teu dipaké

F23 30 Modul Kursi Supir (DSM) – kalawan mémori, Saklar korsi kakuatan, kénca – tanpa mémori

F24 – Teu dipaké

F26 40 Defrost jandela tukangrelay

F27 20 Power point, panel instrumen

F28 30 modul HVAC, DATC (Tepi) – jeung korsi hareup dipanaskeun, Dual Climate Controlled Seat Module (DCSM) (MKX)

F29 - Teu dipaké

F30 30 modul korsi dipanaskeun, kénca pungkur

F31 - Teu dipaké

F39 60 Cooling modul kipas - tanpa trailer ngerek 40 Cooling modul kipas - kalawan trailer tow

F40 40 Cooling fan modul – kalawan trailer tow

F41 – Teu dipaké

F42 30 Power saklar korsi, katuhu

F43 25 Anti -modul Sistem Rem (ABS) konci

F45 5 Modul sensor Hujan F46 – Teu dipaké

F47 – Teu dipaké

F48 – Teu dipaké

F49 – Teu dipaké

F50 15 Dipanaskeun kaca spion pungkur exterior

F51 – Teu dipaké

F56 15 Transmission Control Module (TCM) – 2.0L GTDI

F57 20 Headlamp HID, kénca

F58 10 Generator F59 10 Saklar Posisi Pedal Rem (BPP)

F60 15 Relay Stoplamp (Tepi)

F61 10 Relay Release Kursi tukang

F62 10 A/C clutch relay

F63 15 Trailer tow stop/turn relay lampu

F64 20 Rear window wiper motor

F65 15 Fuel Pompa ( FP) relay

F67 20 Massa Air Aliran / Asupan Suhu Udara (MAFilAT) sensor - 3.5L / 3.7L TIVCT, EVAP teromol ngabersihan klep, VCT solenoids, dipanaskeun sensor oksigén

F68 15 Coil Dina Plugs (COPs)

F69 15 Powertrain Control Module (PCM) - 3.5L / 3.7L TIVCT 20 Powertrain Control Module (PCM) - 2.0L GTDI

F70 10 A/C clutch relay , Kabéh kabayang Girang (AWD) modul relay - 3,5L / 3,7LTIVCT, Grille shutter actuator - 2.0L GTDI, Turbocharger (TC) wastegate régulator valve solenoid - 2.0L GTDI, Turbocharger Bypass valve (TCBY) - 2.0L GTDI,

F71 Teu dipaké

F72 Teu dipaké

F73 Teu dipaké

F74 Teu dipaké

F78 20 HID Headlamp, katuhu

F79 5 Cruise-Control Module (C-CM)

F80 Teu dipaké

F81 Teu dipaké

F82 15 Relay washer pungkur

F83 Teu dipaké

F84 20 Trailer tow park relay

F85 Teu dipaké

F86 7.5 EVAP canister curhat kontrol solenoid, PCM power relay, Powertrain Control Module (PCM) – 3.5L/3.7L TIVCT

F87 5 Run/ Mimitian relay

F89 5 Headlamp, kénca – jeung adaptif headlamp

F90 10 Powertrain Control Module (PCM), Transmission Control Module (TCM)

F91 10 Cruise-Control Module (C-CM) - 3.5L / 3.7L TIVCT 5 klep kontrol suhu, cairan transmisi warmer - 2.0L GTDI

F92 10 Anti-konci marake System (ABS) modul

F93 5 Blower relay motor, Relay defrost jandela pungkur

F94 30 Module Kontrol Awak (BCM) fusing

F95 Teu dipaké

2013 Ford Edge Fuse Diagram pikeun Modul Kontrol Awak

Fl 30 Power window motor, supir sisi hareup

F2 15 Teu dipaké

Tempo_ogé: AC tekanan gauge bacaan

F3 30 Power window motor, panumpang sisi hareup

F4 10 Lampu kotak sarung. Lampu interior, kaca spion kasombongan

F5 20 Subwoofer, Audio Digital Signal Processing (DSP) modul

F6 5 Tire Pressure Monitor (TPM) modul

F7 7.5 Loft power seatswitch – kalawan memori Driver Seat Module (DSM) – kalawan memori Exterior pungkur saklar kaca spion

F8 10 Teu dipaké

F9 10 Liftgate / Trunk Module (LTM)

F10 10 Relay wiper, Relay washer pungkur

F11 10 Instrumen Panel Cluster (IPC), Head Up Display (HUD) modul

F12 15 Lampu puddle, Lampu plat Scuff, Lampu interior, Lampu tukang

F13 15 Taman hareup katuhu / lampu péngkolan - lampu péngkolan. Katuhu eureun / péngkolan trailer lampu ngerek relay - péngkolan lampu, Katuhu pungkur assembly lampu - péngkolan lampu

F14 15 Kénca hareup taman / péngkolan lampu - péngkolan lampu, Kénca eureun / péngkolan trailer ngerek lampu relay - lampu péngkolan. Rakitan lampu pungkur kénca - lampu péngkolan

F15 15 Lampu eureun anu dipasang luhur, Relay lampu eureun, Unit kaca spion interior dimming otomatis - ngabalikkeun, Rakitan Lampu Rear - lampu cadangan

F16 10 Headlamp katuhu - handap beam

F17 10 headlamp kénca - beam low

F18 10 rem shift interlock, Relay release korsi pungkur, Powertrain Control Module (PCM), Pasip anti maling transceiver - w / o IA. Keypad Éntri tanpa konci - w / o IA, Start / Stop switch - sareng modul IA

F19 20 Audio Digital Signal Processing (DSP). Panguat audio

F20 20 Aktuator konci panto – tanpa IA

F21 10 Teu dipaké

F22 20 Tanduk

F23 15 modul Remote Function Actuator (RFA) , Modulo Kontrol Lampu hareup (FLM), Modul Kontrol Kolom Steering (SCCM)

F24 15 Panyambung Panyambung Data (DLC), Modul Kontrol Kolom Steering (SCCM)

F25 15Kancing Liftgate, Liftgate / Trunk Module (LTM)

F26 5 Global Positioning System Module (GPSM)

F27 20 Remote Function Actuator (RFA) modul

F28 15 Ignition switch – w/o IA, Start/Stop switch – kalawan IA

F29 20 Front Controls Interface Module (FCIM), Audio Control Module (ACM). Control hareup / Témbongkeun Interface Module (FCDIM) - w / o Sync GEN 2, Aksésori Protocol Interface Module (APIM) - kalawan SYNC

F30 15 Parkir lampu trailer ngerek relay, Headlamps - lampu taman. Lampu taman hareup péngkolan lampu taman. Lampu Parkir bantu – Tepi

F31 5 Teu dipaké

F32 15 Saklar konci panto. Motor jandela kakuatan, Jandela ngaluyukeun saklar, Otomatis-dimming Unit eunteung interior. Hateup muka panel motor assembly

F33 10 Teu dipaké

F34 10 Kénca pungkur modul korsi dipanaskeun. Modul kontrol deteksi halangan samping, Modul Bantuan Parkir (PAM), Kaméra Video

Modul F35 5 Head Up Display (HUD) - kalayan kontrol pesiar adaptif

F36 10 Module Setir Dipanaskeun (HSWM)

Tempo_ogé: Leupaskeun screw plat lisénsi nyangkut

F37 10 Aktuator panto mode inlet hawa – 3.5L13.7L TIVCT

F38 10 Teu dipake

F39 15 Lampu hareup – sinar luhur

F40 10 Rear Majelis lampu - lampu taman Lampu plat Lisensi, Appliques liftgate cahayana - lampu taman

F41 7.5 Control Module (RCM). Occupant Classification System Module (OCSM)

F42 5 Brake shift interlock – Grade assist 2.0L GTDI

F43 10 Teu dipaké

F44 10 Teu dipaké

F45 5Teu dipaké modul F46 10 HVAC

F47 15 Lampu kabut. Lampu sudut

F48 30 c.b. Master jandela ngaluyukeun switch, Jandela ngaluyukeun switch, sisi panumpang

2013 Ford Tepi Fuse Diagram pikeun High Ayeuna Batre simpang Box

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.