AC mobil niup tiis teras niup haneut

 AC mobil niup tiis teras niup haneut

Dan Hart

AC mobil niup tiis lajeng haneut

Lamun AC mobil anjeun niup tiis lajeng haneut, cukang lantaranana bisa jadi muatan sistem low, Uap dina sistem, klep ékspansi malfunctioning, sirip evaporator mampet atawa kaayaan overcharge. . Kieu kumaha cara ngécéskeun panyababna.

Tempo_ogé: Diagram kotak sekering Ford Fusion 2019

Muatan AC mobil rendah nyababkeun evaporator beku sareng aliran hawa rendah

Muatan sistem anu rendah tiasa nyababkeun koil evaporator tiis dugi ka beku kondensasi dina sirip evaporator. És ngawangun nepi ka ngahalangan aliran hawa. Teras sistem AC mareuman kompresor sareng anjeun nampi hawa lembab anu haneut.

Evaporator coil

Anjeun bakal nyangka bakal sabalikna; yén muatan low bakal ngakibatkeun eta teu meunang cukup tiis pikeun freeze. Pikeun ngarti naha éta salah, Anjeun mimitina kudu ngarti kumaha refrigerant jalan.

Salaku refrigerant cair diukur kana evaporator (coil cooling di jero kompartemen panumpang), refrigerant cair nyokot panas tina hawa kabin. ngalir ngaliwatan coil. Panas éta nyababkeun réfrigerant ngagolak sareng robih tina cair janten gas. Kabéh refrigerant perlu ngan cukup panas pikeun ngabalukarkeun yén "robah kaayaan" tina cair ka gas. Ngaleungitkeun jumlah panas tina kabin mobil anjeun anu nyababkeun mobil anjeun karasa tiis.

Muatan refrigeran anu pas bakal nyababkeun evaporator tetep rada luhur suhu beku sareng ngahasilkeun suhu hawa di sabudeureun.40°F

Sakali refrigerant geus robah kaayaan jadi gas, éta kudu nyokot maksimum 10°F leuwih panas lajeng ngalir kaluar tina evaporator kana boh compressor atawa accumulator pikeun ngalengkepan siklus.

Tapi lamun sistem low dina muatan, refrigerant gas tetep dina evaporator leuwih lila sarta ngaluarkeun malah leuwih panas tina hawa kabin ngaliwatan coil. Refrigerant ninggalkeun evaporator nu geus superheated ku leuwih ti 10 ° F. Panas tambahan refrigerant dikaluarkeun tina hawa kabin ngabalukarkeun hawa evaporator turun handap katirisan. Asor dina hawa kabin freezes on evaporator nu. Kana waktu, Uap ngawangun ka titik dimana és ngahalangan aliran hawa sakuliah evaporator nu. Éta mareuman AC sareng anjeun henteu deui niiskeun.

Saringan hawa kabin anu mampet ogé tiasa nyababkeun evaporator beku

Sapertos kaayaan kalayan muatan refrigeran rendah, aliran hawa rendah disababkeun ku kabin anu mampet. saringan hawa ngabalukarkeun refrigerant ngaleupaskeun panas teuing, ngabalukarkeun evaporator beku.

Saringan hawa kabin nyekel sagala lebu tina hawa seger, kawas daun, lebu, jeung sari

Lamun mobil anjeun gaduh saringan hawa kabin sareng anjeun panginten tiasa gaduh masalah beku evaporator, mimitian ku mariksa kaayaan saringan hawa kabin anjeun.

Kalembaban dina sistem AC ogé tiasa nyababkeun AC niup tiis teras haneut. kaayaan

Iraha wae anjeun leungit refrigerant tisistem AC mobil anjeun, éta bocor ngamungkinkeun hawa jeung Uap asup. Upami anjeun ngan saukur nambihan langkung seueur refrigerant unggal taun tanpa ngalereskeun bocorna, anjeun bakal ngawangun teuing kalembaban internal.

Kalembaban tiasa beku janten kristal és langsung dina pipah orifice atanapi klep ékspansi, ngahalangan sareng ngeureunkeun aliranna. Gejala muncul salaku: blows tiis, teras haneut. Upami anjeun mareuman panas sakedap, éta bakal ngalembereh kristal és sareng sistem bakal mimiti niiskeun deui. Tapi tetep bakal beku.

Tempo_ogé: 2007 Ford Ranger Fuse Diagram

Kumaha carana ngabejaan naha AC Anjeun boga muatan low atawa Uap?

Nalika evaporator freezes alatan muatan low, Anjeun ogé bakal ngurangan aliran hawa alatan és. keur ngahalangan hawa. Upami anjeun mareuman kendaraan sareng ngantepkeunana salami satengah jam atanapi langkung, anjeun bakal ningali cai anu ageung di handapeun kendaraan. Éta tanda tina muatan low. Kabéh és geus ngalembereh tur drains kaluar tabung kondensasi kana taneuh.

Lamun AC niup tiis lajeng kaayaan haneut disababkeun ku Uap dina sistem, Anjeun moal aya bewara panurunan dina aliran hawa sarta anjeun bakal' t ningali aya genangan cai sanggeus mareuman kandaraan.

Panyebab sejen tina AC blows tiis lajeng haneut

Sistem AC mobil overcharged bisa ngamimitian kaluar ngompa hawa tiis. Tapi éta hawa tiis kabukti haneut cukup lila sanggeus alatan tekanan samping luhur ngawangun nepi ka titik nu switch tekanan tinggi shuts off clutch compressor. Sakali tekanan sarua,switch tekanan tinggi ngamungkinkeun compressor pikeun ngamimitian deui. Siklusna terus-terusan, nyayogikeun hawa tiis anu pondok, dituturkeun ku hawa haneut. Perbaikan? Évakuasi jeung ngecas deui sistem AC mobil.

Acan ngabalukarkeun sejen AC niup tiis lajeng haneut

Lamun AC mobil anjeun niup hawa tiis nalika nyetir di speeds tapi robah jadi haneut dina lampu eureun atawa nalika nyetir dina speeds slow, Anjeun bisa jadi boga kipas radiator goréng atawa radiator kipas relay. Loba mobil dilengkepan dua kipas radiator, sedengkeun nu sejenna boga hiji kipas nu bisa ngajalankeun dina speeds béda. Dina mobil kalayan kipas ganda, hiji kipas dirancang pikeun ngajalankeun dina laju pinuh iraha wae AC hurung. Upami kipas éta henteu jalan leres, éta moal tiasa niiskeun kondenser anu cukup pikeun ngaleungitkeun panas anu cukup tina refrigerant gas pikeun ngembun deui kana cairan. Éta ogé nyababkeun tekanan anu luhur anu tiasa mareuman compressor. Perbaikan? Pariksa kipas radiator pikeun mastikeun sahenteuna hiji kipas ngahurungkeun hiji nalika AC dihurungkeun.

Tapi, sababaraha mobil beroperasi duanana kipas dina speed low bari nyetir tur pindah kana mode speed tinggi mun AC jalan. Jadi meunang tricked kana pamikiran fans anjeun ok saukur sabab nuju ngajalankeun. Éta kudu dijalankeun dina kecepatan luhur pikeun narik hawa anu cukup meuntas condenser pikeun ngajantenkeun sistem tiis leres.

Alesan paling umum AC mobil teu tiis

©, 2017

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.