2010 Chevrolet Malibu sekering Box diagram

 2010 Chevrolet Malibu sekering Box diagram

Dan Hart

Diagram Kotak Sekering Chevrolet Malibu 2010

Chevrolet Malibu 2010 gaduh sekering dina tilu lokasi: Kotak sekering Underhood, modul kontrol awak sareng kotak sekering pungkur lokasina di sisi kénca bagasi.

2010 Chevrolet Malibu Underhood Fuse Box Diagram

Underhood fuse box pikeun 2.4L LAT engine

2010 Malibu Underhood fuse box (iwal LAT)

1 A/C CLU Fuse 10A A/C CLUTCH Relay

2 ETC Fuse 15A Engine Control Module (ECM)

3 ECM IGN 10A Engine Control Module (LZ4 or LZE) BAS IGN Fuse 10A Generator Batré Disconnect Control Module (HP7), Starter Generator Control Module (SGCM) (HP7) IGN 1 Fuse 15A Teu Dipaké Dina Kandaraan Ieu

4 TRANS Fuse 10A 1-2 Shift Solenoid (SS) klep (ME7/MN5 ), 2-3 Shift Solenoid (SS) klep (ME7 / MN5), 4-3 Shift Solenoid (SS) klep (ME7), torsi Convertor Clutch (TCC) Pulse Width Modulation (PWM) Solenoid klep (ME7 / MN5), Modul Kontrol Transmisi (TCM)

5 MAF Fuse 10A Aliran Udara Massa (MAF) / Suhu Udara Asupan (IAT) Sensor (LY7) BAS PUMPS Fuse 20A Starter Generator Control Module (SGCM) Coolant Pump (HP7), Pompa Coolant Pamanas (HP7) INJECTORS 10A Teu Dipaké

BAS PMPS Fuse 10A Teu Digunakeun (tanpa LAT) Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Solenoid

6 EMISSION 1 Fuse 10A Valve, Dipanaskeun Oksigén ( HO2S) Sensor, Aliran Udara Massa (MAF)/Suhu Udara Intake (IAT) Sensor (LAT atanapi LE5 atanapi LZ4)

7 LT LOW BEAM Fuse 10A Headlamp –Kenca Low Beam

8 HORN Fuse 15A Horn Relay, Horn Assembly

9 RT LOW BEAM Fuse 10A Headlamp – Right Low Beam

10 FRT FOG LP 15A Fog LP Relay ( T96)

11 LT HI BEAM Fuse 10A Headlamp – Kénca High Beam

12 RT HI BEAM Fuse 10A Headlamp – Right High Beam

13 ECM Fuse 10A Engine Control Module ( ECM) (LAT or LE5 or LY7 or LE9)

14 WPR Fuse 25A Wiper 1 Relay, Wiper 2 Relay, Windshield Wiper Motor Assembly

15 ABS Fuse 10A Electronic Brake Control Module (EBCM)

16 ECM IGN Fuse 10A Engine Control Module (ECM) (LAT or LE5 or LY7 or LE9)

17 COOL FAN 1 Fuse 30A COOL/FAN 1 Relay

18 COOL FAN 2 Fuse 30A COOL/FAN 2 Relay

19 RUN RLY Fuse 30A Blower Motor Control Module, HVAC BLOWER HIGH Relay, jeung RUN Relay

20 IBCM 1 Fuse 30A Body Control Module (BCM) ), AIRBAG (BATT) sekering, CLUSTER/MALING sekering, HVAC CTRL (BATT) sekering, IGN SENSOR sekering, jeung RADIO sekering 21 IBCM (RUN/CRNK) 30A AIR BAG (IGN) sekering, EPS sekering, jeung RUN/CRANK. Sekering

22 RBEC 1 Fuse 60A Audio Amp Fuse (UQ3), BCK/UP LAMPS Fuse, CIG/AUX Fuse, HTD SEAT Fuse, RKE/XM Fuse, S/ROOF Fuse, jeung R/WDO DEFOG Relay

23 RBEC 2 Fuse 60A DRV SEAT Fuse, EMISSION 2 Fuse, FUEL PUMP Fuse, PRK LAMPS Fuse, PSG SEAT Fuse, jeung TRUNK Fuse

24 ABS Fuse 60A Electronic Brake Control Module (EBCM). )

25 IBCM 2 Fuse 50A Body Control Module, DOOR LOCK Fuse, INTERIOR LAMPU Fuse, ONSTAR Fuse (UE1), POWEREunteung Sekering, jeung AKSESORI Relay

26 STRTR Sekering 30A START Relay

27 WIPER Dioda – Wiper 1 Relay, Wiper 2 Relay

28 COOL/FAN 1 Relay – Mesin Cooling Kipas – Kénca

29 COOL/FAN SER/PAR Relay – Engine Cooling Fan – Kénca, Engine Cooling Fan – Katuhu 30 COOL/FAN 2 Relay – Engine Cooling Fan – Katuhu

31 START Relay – Starter Motor ABS sekering 15, IBCM (RUN/CRANK) Fuse 21, BAS IGN (lat)/ECM IGN (LZ4 atawa LZE atawa LE9) sekering 3, BAS

32 RUN/CRANK Relay – PMPs (LAT) ) MAF (LY7) Fuse 5, ECM IGN Fuse 16, TRANS Fuse 4

33 PWR/TRN Relay – Emisi 1 Fuse 6, ETC Fuse 2, INJ COIL ODD (LY7)/IGN MOD (tanpa LY7) Fuse 43, INJ COIL EVEN (LY7)/INJECTORS (LAT or LE5 or LE9 or LZ4), POST 02 (LY7 or LZ4 or LZE), and A/C CLUTCH Relay.

34 A/C CLUTCH Relay – Clutch Compressor A/C

35 Relay HI/BEAM – LT HIGH BEAM Fuse 11, RT HIGH BEAM Fuse 12

36 FRT FOG Relay – Fog Lamp – Kénca hareup, Fog Lamp – Katuhu Hareup (T96)

37 Relay Tanduk – Rakitan Tanduk

38 Relay LO/BEAM – LT Relay LOW BEAM 7, RT Relay LOW BEAM 9

39 Relay WPR 1 – Wiper 2 Relay

40 WPR 2 Relay – Kaca Depan Wiper Motor

41 EPS Fuse 80A Power Steering Control Module (LAT or LE5 or LE9)

42 TCM Fuse 10A Transmission Control Module (TCM) (ME7 or MN5)

43 INJ/COIL ODD Fuse 15A Fuel injectors ODD (LY7), Ignition Coil/Modules (ICM) (LY7) IGN MOD Fuse 15A Ignition Coils (LAT or LE5 or LE9), IgnitionControl Module (ICM) (LZ4 atanapi LZE)

44 INJ/COIL EVEN Fuse 15A Fuel Injector EVEN (LY7), Ignition Coil Module EVEN (LY7) INJECTORS Fuse 10A Fuel Injector (tanpa LY7)

45 POST O2 sekering 10A Sénsor Oksigén dipanaskeun (HO2S) Bank 1 sénsor 2 (LY7 atanapi LZ4 atanapi LZE), Sénsor Oksigén dipanaskeun (HO2S) Bank 2 Sénsor 2 (LY7 atanapi LZ4 atanapi LZE)

2> 46 DRL Sekering 15A DRL Relay

47 STOP LP Relay 10A STOP LP Relay

48 DRL Relay – Headlamp – Kénca Low Beam, Headlamp – Katuhu Low Beam

49 STOP LP Relay – Tengah High Mounted Stop Lamp (CHMSL) jeung Tail/Stop Lamp

50 PWR WDO Fuse 20A Window Motor – Driver and Window Motor – Passenger

Tempo_ogé: Rak jeung pinon steering

51 BAS BATT Fuse 10A Starter Generator Control Module (SGCM) ) (HP7)

ECM Fuse 10A Engine Control Module (ECM) (LZ4 or LZE)

52 TRANS PUMP MTR Fuse 20A TRANS PUMP MTR Relay (ME7) AIR PUMP Fuse 30A Teu Dipaké ( tanpa LAT)

53 TRANS PMP MTR/AIR POMPA Relay – Transmisi Auxiliary Fluid Pompa Control Module (ME7)

54 BATT SENSE Fuse 15A Body Control Module (BCM) (LAT) BATT SENSE Fuse 5A Awak Control Module (BCM) (tanpa LAT)

55 DC/AC INV 30A DC/AC INVERTER (KV1)

56 BATT ABS sekering 30A Electronic marake Control Module (EBCM) (tanpa LAT)

2010 Chevrolet Malibu BCM diagram sekering

2010 Malibu BCM

AKSESORI Relay – POWER WINDOWS Fuse, ROOF/HEAT SEAT Fuse, WIPER SW Fuse

AIRBAG (BATT) Fuse 10A Inflatable Restraint Sensing jeungModul Diagnostik (SDM)

AIRBAG (IGN) Fuse 10A Inflatable Restraint Sensing and Diagnostic Module (SDM)

CLUSTER/MALING Fuse 10A Instrument Panel Cluster (IPC) and Maling Deterrent Control Module

Konci panto Fuse 15A Modul Kontrol Awak (BCM) Logika EPS Fuse 2A Power Steering Control Module (LE5 atanapi LE9 atanapi LAT) (tanpa NVH)

HVAC BLOWER Fuse 20A HVAC Control Module (C60)

HVAC BLOWER HIGH Relay – Blower Motor (C60)

HVAC CTRL (BATT) Fuse 10A Data Link Connector (DLC) jeung HVAC Control Module

HVAC CTRL (IGN) Fuse 10A HVAC Control Module

IGN SENSOR Fuse 2A Ignition Switch

INTERIOR LAMPU Fuse 10A Body Control Module (BCM) Logika

ONSTAR Fuse 10A Vehicle Communication Interface Module (VCIM) ( UE1)

PEDAL Fuse 10A Teu Dipake

POWER MIRRORS Fuse 2A Outside Rearview Mirror Switch

POWER WINDOWS Fuse 30A Window Switch – Supir jeung Jandela Switch – Panumpang

RADIO Fuse 10A Radio

Hateup/HEAT SEAT Fuse 10A Dipanaskeun Seat Control Module – Supir (KA1), Dipanaskeun Seat Control Module – Panumpang (KA1),

Dipanaskeun Seat Switch – Supir ( KA1), Pindah Kursi Dipanaskeun - Panumpang (KA1), Eunteung Kaca Di Dalam (DD8), sareng Modul Kontrol Sunroof (CF5)

RUN Relay - HVAC BLOWER Fuse, HVAC CTRL IGN Fuse

RUN /CRANK Fuse 2A A/T Shift Control Assembly, Cruise Control On/Off Switch, Inflatable Restraint I/P Module Indicator

STR/WHL ILLUM FuseKadali Setir 2A (UK3 atawa LTZ)

WIPER SW Fuse 10A Windshield Wiper/Washer Switch

2010 Chevrolet Malibu Rear Fuse Box Diagram

2010 Malibu Rear Fuse Diagram Box

1 PSG SEAT Fuse 30A Seat Adjuster Switch – Panumpang

2 DRV SEAT Fuse 30A Seat Adjuster Switch – Supir

Tempo_ogé: buletin jasa VW pikeun P2004, 2014, P2015

3-4 – – Teu Dipake

5 EMISSION 2 Fuse 10A Evaporative Emission (EVAP) Canister Vent Solenoid Valve

6 PRK LAMPS Fuse 10A PARK LPS Relay 27

7-8 – – Teu Dipake

9 SLDG PNL ROOF Fuse 25A Sunroof Control Module (CF5), Sunroof Shade Module (CF5)

10 S/ROOF Fuse 15A Sunroof Control Module (CF5)

11-12 – – Henteu Dipaké

13 AUDIO AMP Fuse 25A Audio Amplifier (UQ3)

14 HTD SEAT Fuse 15A Dipanaskeun Seat Control Module – Supir (KA1) jeung Dipanaskeun Seat Control Module – Panumpang (KA1)

15 – – Teu Dipaké

16 RKE/XM/UGDO Fuse 7.5A Digital Radio Receiver (U2K), Garasi Door Opener Transmitter (UG1), jeung Remote Control Door Lock Receiver (RCDLR)

17 BCK/UP LAMPS Fuse 10A BU/LP Relay 33

18-19 – – Teu Dipake

20 CIG/AUX Fuse 20A Auxiliary Power Outlet – Konsol (NW7, NW9) , Outlet Daya Auxiliary – Hareupeun (w/o NW7, NW9), jeung Korek Api Cigar

21 – – Teu Dipake

22 TRUNK Fuse 10A TRUNK Relay 36

23 RR DEFOG Fuse 30A Rear Window Defogger Grid

24 HTD MIR Fuse 10A Outside Rearview Eunteung – Supir, Luar Rearview Eunteung – Panumpang

25 FUEL PUMP Fuse15A FUEL/PMP Relay 37

26 R/WDO DEFOG Relay – RR DEFOG Fuse 23 jeung HTD MIR Fuse 24

27 PRK LP Relay – Lampu Cadangan – Kénca, Lampu Cadangan – Katuhu, Awak Control Module (BCM), Garasi Door Opener Transmitter (UG1), HVAC Control Module (C60), Lisensi Lampu - Kénca, Lisensi Lampu - Katuhu, Park / Hurungkeun Lampu Signal - LF, Park / Hurungkeun Lampu Signal - RF, Tail Lamp - Kénca, Lampu Buntut – Katuhu, Buntut/Stop jeung Lampu Sinyal Hurungkeun – Kénca,

Buntut/Stop jeung Lampu Sinyal Hurungkeun – Katuhu

28-32 – – Teu Digunakeun

33 B/U LP Relay – Lampu Cadangan – Kénca, Lampu Cadangan – Katuhu, jeung Jero spion spion (DD7)

34-35 – – Teu Dipaké

36 TRUNK Relay – Kompartemen Tukangeun Kait Tutup

37 Relay BAHAN BAKAR/PMP – Pompa Bahan Bakar

38 Dioda LP CARGO – Kancing Tutup Kompartemen Belakang

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.