2010 Chevrolet Equinox Fuse Diagram

 2010 Chevrolet Equinox Fuse Diagram

Dan Hart

Diagram Sekering Chevrolet Equinox 2010 pikeun kotak sekering Underhood sareng kotak sekering konsol lantai

Diagram Fuse Chevrolet Equinox 2010, Diagram Fuse Terrain GMC 2010

Diagram Fuse Chevrolet Equinox 2010 ieu, Fuse Terrain GMC Diagram nyaéta pikeun kotak sekering underhood nu aya di sisi supir jeung kotak sekering konsol lantai aya di sisi panumpang.

2010 Chevrolet Equinox Fuse Diagram box fuse underhood, 2010 GMC Terrain Fuse Diagram underhood fuse box

2010 chevrolet Equinox Fuse Diagram Kompartemen mesin kotak sekering

1 COOL FAN I Fuse F1UA Fuse 30A (LAF) 25A (LF1) Cooling Fan Relay Speed ​​Low 40A (LAF)

2 COOL FAN II Fuse F2UA Fuse 25A (LF1) Cooling Fan Relay Speed ​​High 3 Rear DEFOG Fuse F3UA Fuse 30A Rear Defogger Grid

4 WNDW RT Fuse F4UA Fuse 30A Window Switch – Panumpang jeung Jandela Switch – Katuhu Rear

5 MSM Fuse F5UA Fuse 40A Seat Memory Control Module (LTZ or SLT)

6 PWR SEAT LT Fuse F6UA Fuse 30A Seat Adjuster Switch – Supir

7 I/P BEC #1 Fuse F7UA Fuse 60A F4DA, F8DA, F10DA, F12DA, F16DA, F30DA, F34DA, and F40DA Fuses

8 I/P BEC #2 Fuse F8UA Fuse 60A F6DA, F20DA, F29DA, F31 , F33DA, F35DA, F36DA, F37DA, jeung F38DA Fuses

9 STRTR Fuse F9UA Fuse 30A Starter Motor

10 BRK/BSTR Fuse F10UA Fuse 40A Brake Booster Pump Motor Relay

11 S/Hateup Fuse F11UA Fuse 30A Sunroof Motor (CF5)

12 ABS POMPA Fuse F12UA Fuse 40AModul Kontrol Rem Éléktronik

13 I/P BEC #3 Fuse F13UA Fuse 60A Accessory Relay, Logistic Mode 1 Relay (EXP) Accessory Relay, F5DA, F7DA, F9DA, F11DA, F15DA, and F19DA Fuses (tanpa EXP) )

14 WNDW LT Fuse F14UA Fuse 30A Window Switch – Supir sareng Jandela Switch – Kénca Rear

15 ABS MDL Fuse F15UA Fuse 20A Electronic Brake Control Module

16 TCM BATT Fuse F16UA Fuse 15A Automatic Transmission Assembly

17 PRK/LGHT Fuse F17UA Fuse 15A Trailer Connector (V92)

18 ECM BATT Fuse F18UA Fuse 10A Engine Control Module

19 HTD MIR Fuse F19UA Fuse 10A Outside Rearview Eunteung – Supir (DL8 or DL9), Outside Rearview Eunteung – Panumpang

(DL8 or DL9)

20 TRLR LT Fuse F20UA Fuse 10A Trailer Connector (V92)

21 LGM Fuse F21UA Fuse 30A Liftgate Control Module (TB5)

22 PWR LUM Fuse F22UA Fuse 20A Seat Lumbar Support Switch – Supir

23 TRLR RT Fuse F23UA Fuse 10A Panyambung Trailer (V92)

24 CNSTR VENT Fuse F24UA Fuse 10A Evaporative Emission Vent Solenoid Valve

25 MIR MM Fuse F25UA Fuse 7.5A Eunteung Control Module – Kénca (LTZ atawa SLT), Luar Rearview Switch Eunteung (tanpa LTZ atanapi SLT)

26 RVC BATT SNSR F26UA Fuse 5A Body Control Module

27  ACCY PWR OUTLET F27UA Fuse 20A Accessory Power Receptacle – Rear

28 WPR Fuse F28UA Fuse 25A Windshield Wiper Speed ​​Control Relay, Windshield Wiper Relay

29 Rear/WPR FuseF29UA Fuse 20A Relay Wiper Relay

30 A/C CMPRSR Fuse F30UA Fuse 10A A/C Compressor Clutch

31 BEURE CLOSURE Fuse F31UA Fuse 15A Liftgate Relay Release

32 HORN Sekering F32UA Sekering 15A Tanduk – Catetan Luhur, Tanduk – Catetan Lemah

33 RT HI BEAM Fuse F33UA Fuse 10A Headlamp – Katuhu High Beam

34 LT HI BEAM Fuse F34UA Fuse 10A Headlamp – Kénca Luhur Beam

35 EVEN INJ Fuse F35UA Fuse 20A Engine Control Module (LF1), Ignition Coil 2, Ignition Coil 4, and Ignition Coil 6 (LF1)

36 ODD INJ Fuse F36UA Fuse 20A Engine Modul Kontrol, Ignition Coil 1, Ignition Coil 3, sareng Ignition Coil 5 (LF1)

37 WSW Fuse F37UA Fuse 15A Relay Window Washer Pump Relay, Windshield Washer Pompa Relay

38 FRT FOG LAMP Fuse F38UA Fuse 15A Fog Lamp – Kénca hareup (T96), Fog Lamp – Front Katuhu (T96)

39 O2 SNSR POST Fuse F39UA Fuse 15A Heated Oksigén Sensor (HO2S) Bank 1 Sensor 2 (LF1), Dipanaskeun Sensor Oksigén (HO2S) Bank 2 Sensor 2 (LF1)

40 ECM Fuse F40UA Fuse 20A Engine Control Module

41 O2 SNSR PRE Fuse F41UA Fuse 15A Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Solenoid Valve , Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) 1 (LAF), Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) 2 (LAF), Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) Bank 1 Sénsor 1 (LF1), Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) Bank 2 Sénsor 1 (LF1) , Aliran Udara Massa (MAF) Sénsor/Suhu Udara Asupan (IAT) Sénsor

42 TCM Fuse F42UA Fuse 15A Transmisi Otomatis

43 MIR FuseF43UA Fuse 7.5A Inflatable Restraint Passenger Air Bag On/Off Indicator, Inside Rearview Eunteung (ISRVM)

44 CCM Fuse F44UA Fuse 10A Fuel Pump Flow Control Module

45 Teu Dipaké Teu Dipaké N/ A Teu Dipaké

46 RDM Fuse F46UA Fuse 15A Rear Differential Clutch Control Module

47 LGM LOGIC Fuse F47UA Fuse 15A Liftgate Module (LGM) (TB5)

48 I/ P BEC Fuse F48UA Fuse 25A HVAC, MIL, and SDM MDL IGN Fuses

49 HTD/SEAT FRT Fuse F49UA Fuse 25A Dipanaskeun Seat Control Module (KA1 tanpa LTZ atanapi SLT), Memory Seat Module (MSM) (KA1 kalawan LTZ atawa SLT)

50 CCM sekering F50UA sekering 25A pompa suluh Aliran Module Control

51 ECM sekering F51UA sekering 10A Engine Control Module

52 pungkur CAM sekering F52UA sekering 5A Kaméra Rearview (UVC)

53 EPS F53UA Fuse 80A Power Steering Control Module (LAF)

54 Relay DEFOG Relay KR5 Relay – Relay Defogger Rear

55 COOL FAN LO Relay KR20C Relay – Cooling Fan Relay Laju Rendah

56 HEAD LAMP HI Relay KR48 Relay – Headlamp High Beam Relay

57 Cool Fan CNTRL Relay KR20E Relay – Cooling Fan Speed ​​Control Relay

58 WPR ON/OFF CNTRL Relay KR12B Relay – Windshield Wiper Relay

59 A/C CMPRSR Relay KR29 Relay – A/C Compressor Clutch Relay

60 WPR HI/LO SPD Relay KR12C Relay – Relay Kontrol Laju Wiper Kaca Kaca

61 Relay LAMPU KABUT KR46 Relay – Relay Lampu Kabut hareup

62 Relay ENG CNTRL KR71 Relay – Relay Modul Kontrol Mesin

63STRTR Relay KR27 Relay – Starter Relay

64 RUN/CRNK Relay KR74 Relay – Ignition Run Relay

Tempo_ogé: Subaru P0606

65 COOL FAN HI Relay KR20D Relay – Cooling Fan High Speed ​​Relay

66 Relay BRK/BSTR Relay KR14 – Relay Motor Pompa Booster Relay

Relay Relay-Tanduk KR3

Relay Pompa Washer Washer Relay KR6

Relay Wiper Relay KR7

Relay Pompa Mesin Cuci Kaca Depan Relay KR11

Relay Lampu Relay-Park KR53

Relay Lampu Relay-Trailer KR63L Stop/Relay Lampu Sinyal Hurungkeun – Kénca

Relay KR63R -Relay Lampu Sinyal Peureup / Hurungkeun Trailer – Katuhu

Rela Release Relay-Liftgate KR95A

67 POINT TEST (228A)- Pompa Washer windshield

68 POINT TEST (392) -Pompa Washer Kaca Depan

69 TEST POINT (393)-Rear Wiper Motor

70 TEST POINT (6128)-Liftgate Latch Assembly (tanpa TB5)

Tempo_ogé: 2010 Ford F150 Relay Locations

71 TEST POINT ( 295)-Majelis Kancing Panto – Tukangeun Kénca, Majelis Kancing Panto – Panumpang, sareng Majelis Kancing Panto – Katuhu Katuhu

72 TEST POINT (3271)-Relay Konci Panto

2010 Chevrolet Equinox Fuse Diagram kotak sekering konsol lantai, 2010 GMC rupa bumi sekering Diagram lanté konsol sekering kotak

2010 Chevrolt Equinox sekering Diagram lanté konsol sekering Box

1 STR WHL DM sekering F1DA sekering 2A steering kabayang Control Pindah – Kénca, Saklar Kontrol Setir – Katuhu

2 Teu Dipaké Teu Dipaké N/A Teu Dipaké

3 Teu Dipaké Teu Dipaké N/A Teu Dipaké

4 BCM 1 Fuse F4DA Fuse 15A Body Control Module

5 INFOTMNT Fuse F5DA Fuse10A Video Pintonan - Supir Seatback (UWG), Video Tampilan - Panumpang Seatback (UWG)

6 BCM 2 Fuse F6DA Fuse 15A Awak Control Module

7 NCM Fuse F7DA Fuse 5A Active Noise Cancellation Module (VQN)

8 BCM 4 Fuse F8DA Fuse 15A Body Control Module

9 RDO Fuse F9DA Fuse 20A Radio

10 SEO BATT Fuse F10DA Fuse 20A Teu Dipaké

11 URPA MDL sekering F11DA sekering 10A obyék Alarm Control Module (UD7)

12 HVAC BATT sekering F12DA sekering 20A HVAC Control Module

13 AUX PWR FRT sekering F13DA sekering 20A aksésori Power Receptacle – Panel Instrumen

14 HVAC IGN Fuse F14DA Fuse 5A HVAC Control Module

15 DSPLY Fuse F15DA Fuse 10A Info Display Module, Radio/HVAC Control

16 BCM 5 Fuse F16DA Fuse 15A Body Control Module

17 AUX PWR REEAR Fuse F17DA Fuse 20A Accessory Power Receptacle – Center Console 1, Accessory Power Receptacle – Center Console 2

18 IPC IGN Fuse F18DA Fuse 5A Instrumen Cluster

19 PDI MDL Fuse F19DA Fuse 10A Multimedia Player Interface Module (KTA)

20 BCM 3 Fuse F20DA Fuse 15A Body Control Module

21 SEO RAP Fuse F21DA Fuse 20A Teu Digunakeun

22 SDM IGN Fuse F22DA Fuse 10A Inflatable Restraining Sensing and Diagnostic Module

23 Teu Dipaké Teu Dipaké N/A Teu Dipaké

24 Teu Dipaké Teu Digunakeun N/A Teu Dipaké Dipaké

25 RPRNDL Fuse F25DA Fuse 10A Transmisi Shift Lever Position Indicator

26 Teu Dipaké Teu Dipaké N/A Teu Dipaké

27 Teu DipakéTeu Dipaké N/A Teu Dipaké

28 Teu Dipaké Teu Dipaké N/A Teu Dipaké

29 BLWR FRT Fuse F29DA Fuse 40A Blower Motor Control Module

30 BCM 6 Fuse F30DA Fuse 15A Modul Kontrol Awak

31 AMP Fuse F31DA Fuse 30A Audio Amplifier

32 DLIS Fuse F32DA Fuse 5A Ignition Switch

33 CIM Fuse F33DA Fuse 10A Telematics Communication Interface Control Module (UE1)

34 BCM 7 Fuse F34DA Fuse 15A Body Control Module

35 SDM BATT Fuse F35DA Fuse 10A Inflatable Restraining Sensing and Diagnostic Module

36 DLC Fuse F36DA Fuse 7.5A Panyambung Panyambung Data

37 IPC BATT Fuse F37DA Fuse 10A Instrumen Cluster

38 IOS MDL Fuse F38DA Fuse 5A Panumpang Ayana Deteksi Sensor

39 Teu Dipake Teu Digunakeun N/ A Teu Dipaké

40 BCM 8 Fuse F40DA Fuse 30A Body Control Module

41 LOG RLY KR104A Relay – Logistic Mode Relay 1 (EXP)

42 RAP RLY KR80 Relay – Relay aksésori

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.