2009 Ford ngewa Fuse Diagram

 2009 Ford ngewa Fuse Diagram

Dan Hart

2009 Ford Escape Fuse Diagram

2009 Ford Escape Fuse Diagram for Battery Junction Box jeung Smart Junction Box (Kompartemen Panumpang). pos Ford Escape Fuse Diagram 2009 ieu nembongkeun dua kotak sekering; Kotak Simpang Batré/Kotak Distribusi Daya anu aya di handapeun tiung sareng Panel Sekering Smart Junction Box/Kompartemen Panumpang

Aya seueur inpormasi dina situs ieu kanggo kendaraan anjeun.

Pikeun milarian diagram sekering, klik di dieu

Pikeun manggihan lokasi Relay, klik di dieu

Pikeun manggihan Lokasi Sensor, klik di dieu

Pikeun manggihan Lokasi Modul, klik di dieu

Pikeun manggihan Pindah Lokasi, klik di dieu

Pikeun manggihan Firing Order, klik di dieu

Pikeun manggihan kodeu masalah nu paling umum jeung ngalereskeun kandaraan anjeun, klik di dieu

2009 Ford Escape Fuse Diagram for Battery Junction Box

009 kotak simpang batré Ford Fusion

80A MIDI (WH) Power Steering Control Module (PSCM)

1 25A MIDI (PK) Smart Junction Box (SJB)

1 15A (1) Eunteung Dipanaskeun

Tempo_ogé: 1.0L Ecoboost 3silinder Ford Firing Orde jeung celah busi

2 30A (2) Rear Defroster

3 20A (2) Rear Power Point (CenterConsole)

4 – Teu Dipaké

5 10A (1) Keep Alive Power (PCM); EVAP Canister Vent Control Solenoid, PCM Power Relay

6 15A (1) Generator

7 10A (1) Liftgate Lock Relay

8 20A (1) Trailer Tow Park Lampu Relay

9 50A (2) Modul Sistem Rem Anti Konci (ABS)

10 30A (2) Motor Wiper Kaca Depan

11 30A(2) Starter Relay

12 40A (2) Blower Motor Relay

Tempo_ogé: 2008 Ford Tepi 3.5L Firing Orde

13 10A (1) A/C Clutch Relay

14 15A (1) Trailer Tow Turn Relay , Kénca jeung Katuhu

15 – Teu Dipaké

16 40A (2) Cooling Fan Relay

17 40A (2) Cooling Fan Relay Low Speed

18 20A (2) Modul Sistem Rem Anti Konci (ABS)

19 30A (2) Pindah Kontrol Kursi, Kénca

22 20A (2) Saklar Inersia Suluh Pareum (IFS)

23 15A (2) Suluh Injector 1, 2, 3, 4, 5, jeung 6, Powertrain Control Module (PCM)

24 – Teu Dipaké

25 – Teu Dipaké

26 15A (1) Coil on Colokkeun (COP) 1, 2, 3, 4, 5, jeung 6, Kapasitor Trafo Ignition

27 10A (2) Relay Lampu Balik, Shifter Lantai, Dipanaskeun Positip Crankcase Ventilasi (PCV) Klep

28 20A (1) Powertrain Control Module (PCM), Rem Pedal Posisi Pindah, Évaporative Émisi (EVAP) Canister Purge klep, Variabel Camshaft Timing (VCT) klep, Dipanaskeun Oksigén Sensor (HO2S) #11, #12, #21, sareng #22, EGR Stepper Motor, Aliran Udara Massa / Suhu Udara Asupan (MAF/IAT) Sensor, Variabel Camshaft Timing (VCT) Klep 1, sareng 2,

29 15A (1) Powertrain Control Module (PCM)

32 – Teu Dipaké

33 – PCM Diode

34 – One Touch Integrated Start Diode

35 1CA (1) Relay Defrost Jandela Tukangeun,

Relay Lampu Reverse

2009 Ford Fusion Fuse Diagram for Smart Junction Box

2009 ford fusion smart kotak simpang

1 30A Teu Digunakeun (SPARE)

2 15 A Posisi Pedal RemSwitch

3 15A Accessory Protocol Interface Module (APIM)

4 30A Roof opening Panel Module

5 10A Keypad Ilumination, Brake Shift Interlock, SJB

6 20A Taman / Eureun / Hurungkeun lampu, LR na RR, Park / Hurungkeun lampu, LF jeung RF, Sisi Hurungkeun Lampu Sinyal

7 10A Low Beam, Headlamp Kénca

8 10A Low Beam, Headlamp Katuhu

9 15A Cargo Lamp, Interior/Map Lamp, Interior Lamp

10 15A Traction Assist, Parkir Aid, Main Light, Message Center, Floor Shifter, Clockspring, Ambient Lighting

11 10A 4×4 Control Module

12 7.5A Exterior Rear View Mirror Switch

13 7.5A EVAP Canister Vent Solenoid

14 10A FCIM (Radio Tombol) , modul SDARS, Modul Antarmuka Tampilan hareup (FDIM)

15 10A HVAC-EMTC, HVAC-DATC

16 15A Teu Dipaké (SPARE)

17 20A Sadaya Konci Relay , Sadaya Relay Buka Konci, Relay Buka Konci Supir, Relay Pelepasan Kaca Liftgate

18 Relay Kursi Dipanaskeun 20A, Supir sareng Panumpang

Majelis Motor Wiper Rear 19 25A

20 Panyambung Datalink 15A

21 15A Relay Lampu Kabut, Lampu Kabut, Saklar Lampu Utama

22 Relay Lampu Taman 15A, Lampu Parkir/Ngaktipkeun, LF jeung RF, Lampu Samping, Relay Lampu Taman Tow Trailer

23 15A High Beam Relay, Headlamp

24 20A Horn Relay, Horn Switch, Horn

25 10A Battery Saver Relay, Cargo Lamp, Interior/Map Lamp, Interior Lamp, Vanity Eunteung

26 10A Instrumen Cluster (IC)

27 20A Ignition Switch

28 5A Audio Control Module(ACM)

29 5A Instrumen Cluster (IC)

30 5A Floor Shifter

31 10A Restraints Control Module (RCM)

32 10A Teu Digunakeun (SPARE)

33 10A Steering Wheel / Speed ​​Control Switch

34 5A ABS Test Panyambung, Anti-lock Brake System (ABS) Module

35 10A Parkir Bantuan Module, 4×4 kontrol Module, Power Steering Control Module (PSCM)

36 5A PATS Transceiver

37 10A HVAC-EMTC, HVAC-DATC

38 20A Subwoofer Amplifier

39 20A Audio Control Module (ACM), Audio Amplifier

40 20A Power Point

41 15A Supir/Panumpang, Door Lock Switch, Ambient Lighting Module, Hateup Opening Panel Module, Electrochromatic Rear View Eunteung

42 10A Teu Dipaké (SPARE)

43 10A Rear Wiper Motor, Relays Kursi Dipanaskeun Supir, jeung Panumpang, Instrumen Cluster (IC)

44 10A Teu Dipaké (SPARE)

45 5A Wiper Motor Blower Relay Motor

46 7.5A OCS Module, Panumpang Air Bag Deactivation Switch

47 30AC.B. Pindah Kontrol Jandela Master

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.