2008 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram

 2008 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram

Dan Hart

2008 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram

2008 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram for Underhood jeung Instrumen Panel Fuse Box

Saturnus Outlook 2008 boga dua instrumen panel sekering kotak. Duanana aya di handapeun sisi katuhu handap panel instrumen

Traverse Fuse Box Diagram Upper Instrument Panel Fuse Box

DRL Relay – Daytime Running Lamp (DRL) – Kénca, Daytime Lampu Ngajalankeun (DRL) – Katuhu

Relay DRL 2 – Lampu Ngajalankeun Daytime (DRL) – Kénca (Z88 jeung TVD)

Relay FRT/WSW – Fuse FRT/WSW

Relay LCK - Kancing Panto - Supir (tanpa AXC atanapi AXE), Kancing Panto - Pungkur Kénca, Kancing Panto - Panumpang (tanpa AXC atanapi AXE), sareng Kancing Panto - Katuhu Katuhu

Sirkuit LT/PWR/SEAT Breaker 25A Memory Seat Module (AG3), Seat Adjuster Switch - Supir (AG1 atanapi AH5), Seat Lumbar Switch - Supir

L/GATE Relay - Liftgate Latch Assembly

LT/UNLCK Relay - Latch Panto - Supir (tanpa AXC atanapi AXE)

PWR/COLUMN Circuit Breaker 25A Memori Seat Module

PWR/WNDW Circuit Breaker 25A Door Control Module – Panumpang (AXE), Jandela Motor – Supir (AXC atanapi AXE), Jandéla Motor - Panumpang (AXC), Jandéla Pindah - Supir (tanpa AXC atanapi AXE), Jandéla Pindah - Kénca Rear, Jandéla Pindah - Panumpang (tanpa AXC atanapi AXE), Jandéla Pindah - Katuhu Rear REAR / WSW Relay Rear Window Washer Fluid Pump

RT/PWR/SEAT Circuit Breaker 25A Seat Adjuster Switch – Panumpang (AAQ or AG2), SeatLumbar Switch – Passenger (AAQ)

UNLCK Relay – Door Latch – Kénca Rear, Door Latch – Passenger (tanpa AXC or AXE), jeung Door Latch – Right Rear

2008 Saturnus Outlook Lower Instrument Diagram Kotak sekering Panel

Aya dua vérsi kotak sekering ieu gumantung kana naha anjeun mimiti atanapi telat produksi

2008 Saturnus Outlook Lower Fuse Box Diagram Produksi Awal

2008 Saturnus Outlook Lower Fuse Box Diagram Telat Produksi

Tempo_ogé: Kompresor clutch teu kalibet

AIRBAG 10A

Inflatable Restraint Front Panumpang Ayana System (PPS) Sénsor, Inflatable Restraint Sensing jeung Diagnostik Module

(SDM), Inflatable Restraint Vehicle Rollover Sensor

AMP 30A Audio Amplifier (UQA atanapi AQS)

BCK/UP/STOP 15A Body Control Module (BCM), Steering Wheel/Column Dengdekkeun/Teleskop Switch (N38)

BCM 15A Body Control Module (BCM)

CNSTR/VENT 10A Evaporative Emission (EVAP) Canister Vent Solenoid Valve

CTSY 15A Body Control Module (BCM) )

DSPLY 10A

Jam (W49), Panyambung Patalina Data (DLC), Panel Instrumen

Kluster (IPC), Modul Liftgate (LGM) (TB5), Jauh Kontrol

Receiver Konci Panto (RCDLR)

Relay DRL 15A/10A DRL (T61)

Relay DRL 2 10A DRL 2 (Z88 sareng TVD)

DR/LCK 25A LCK Relay, LT/UNLCK Relay, UNLCK Relay

Tempo_ogé: 2009 Cadillac Escalade sekering Box Diagram

FRT/WSW 10A Kaca Washer Cairan Pompa

HTD/COOL SEAT 30A

Dipanaskeun Seat Control Module – Supir (KA1 tanpa A45) atanapi Kursi Balik ventilasi jeungModul Cooling - Supir, Kursi Cushion Ventilasi sareng Cooling Module - Supir, Kursi Balik Ventilasi sareng Cooling Module - Panumpang, sareng Kursi Cushion Ventilasi sareng Cooling Module - Panumpang (KB6)

HVAC 15A Body Control Module (BCM), Head Up Display (HUD) (UV6), HVAC Control Module

INADV/PWR/LED 15A Body Control Module (BCM)

INFOTMNT 10A Digital Radio Receiver (U2K or UBS), Digital Video Disc (DVD) Player (U42), Radio/HVAC Control Auxiliary

LT/TRN/SIG 15A Body Control Module (BCM)

MSM 10A Garasi Door Opener (UG1), Memory Seat Module (AG3), jeung Modul Alarm Obyék (UD7)

PDM 15A L/GATE Relay (TB4), Modul Kontrol Panto – Panumpang (AXC atawa AXE)

PWR/MIR 2A Luar Rearview Eunteung Switch (DL6 atanapi DS3)

PWR MODE 2A Ignition Switch, Maling Deterrent Module (TDM)

RDO 15A Radio

REar WPR 20A Rear Window Wiper Motor, pungkur/WSW Relay

RT/TRN/SIG 15A Body Control Module (BCM)

STR/WHL/ILLUM 2A Steering Wheel Control Switch – Kénca, Steering Control

Switch – Katuhu (UK3)

2008 Saturnus Outlook Underhood Fuse Box Diagram

2008 Saturnus Outlook Fuse Box Diagram Underhood

ABS MTR Fuse 25A Electronic Brake Control Module (EBCM)

ABS MTR sekering 40A Electronic marake Control Module (EBCM)

A/C CLTCH sekering 10A A/C CMPRSR CLTCH Relay

A/C CMPRSR CLTCH Relay – A/C Kompresor Clutch

AFS Fuse 15A Headlamp ControlModul (TSH)

AIRBAG Fuse 10A Inflatable Restraint I/P Module Indicator, Inflatable Restraint Sensing and Diagnostic Module (SDM), sareng Instrumen Panel Cluster (IPC)

AUX POWER Fuse 20A Accessory Power Outlet - Konsol Tengah, sareng Outlet Daya Aksesori - I/P

AUX VAC PUMP Fuse 20A AUX VAC PUMP Relay

AUX VAC PUMP Relay - Brake Booster Pump - Auxiliary

AWD Fuse 15A Rear Differential Clutch Control Module (MH6) BATT 1 Fuse 50A AIRBAG, AMP, BCM, CNSTR/VENT, CSTY, DISPLAY, INADV/PWR/LED, INFOTAINMENT, MSM, POWER MOD, and RADIO Fuses

BATT 2 Fuse 50A BCK/UP/STOP, HTD/SEAT, LT/TRN/SIG, PDM, PWR/MIRRORS, jeung RT/TRN/SIG Fuses, LT/PWR/SEAT, PWR/COLUMN, jeung RT/PWR/ SEAT Circuit Breakers BATT 3 Fuse 50A DRL, DRL 2, DR/LCK,HVAC, and Rear WIPER Fuses, PWR/WNDW Circuit Breaker, FRT/WSW Relay CRNK Relay – Starter Motor

ECM Fuse 15A Engine Control Module (ECM) (LLT)

ECM 1 Fuse 15A Engine Control Module (ECM) (LLT)

EMISI 1 Fuse 15A Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Solenoid Valve (LLT), Oksigén Dipanaskeun Sénsor (HO2S) Bank 1 Sénsor 1 (LLT), Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) Bank 2 Sénsor 1 (LLT), sareng Intake Manifold Tuning (IMT) Solenoid Valve

EMISSION 2 Fuse 15A A/C CMPRSR CLTCH , KIPAS 1, KIPAS 2, sareng KIPAS 3 Relay, Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) Bank 1 Sénsor 2 (LLT), Sénsor Oksigén Dipanaskeun (HO2S) Sénsor Bank 2 (LLT), sareng Aliran Udara Massa (MAF)/Intake AirSénsor Suhu (IAT)

EVEN COILS Fuse 15A Engine Control Module (ECM), Fuel Injectors 2, 4, 6, and Ignition Coils 2, 4, 6

FAN 1 Fuse 30A FAN 1 Relay

FAN 1 Relay - Mesin Cooling Fan - Kénca

FAN 2 Fuse 40A FAN 3 Relay

FAN 2 Relay - Engine Cooling Fan - Katuhu

Relay KIPAS 3 - Kipas Pendingin Mesin - Katuhu

LAMPU KABUT Fuse 15A Relay LAMPU KABUT

Relay LAMPU KABUT - Lampu Kabut - Hareup Kénca sareng Lampu Kabut - Hareup Katuhu

FSCM Fuse 25A Modul Kontrol Aliran Pompa Bahan Bakar

HI BEAM Relay – LT HI BEAM jeung RT HI BEAM Fuses

HID/LO BEAM Relay – LT LO BEAM jeung RT LO BEAM Fuses

HORN Fuse 15A HORN Relay

HORN Relay – Horn – High Note and Horn – Low Note

HTD MIR Fuse 10A Outside Rearview Eunteung – Driver and Outside Rearview

Eunteung – Panumpang

HTD WASH Fuse 60A Windshield Washer Solvent Heater (XA7)

HVAC BLWR Fuse 40A Blower Motor Control Module

IGN Relay - AIRBAG, PCM IGN, KAMERA pungkur, jeung TRANS Fuses

LT HI BEAM Fuse 10A Headlamp – Kénca High Beam (tanpa W49 atawa TVD) atawa Headlamp – Kénca High Beam Solenoid (W49 or TVD)

LT LO BEAM Fuse 15A/20A Headlamp - Kénca (W49 atanapi TVD) atanapi Headlamp - Kénca Low Beam (tanpa W49 atanapi TVD) Lampu Marker - Kénca Rear (W49 atanapi WDA atanapi X88), Lisensi Lampu - Kénca, Lisensi Lampu - Katuhu, Park Lamp - Kénca Rear (W49 atawa Z88), Lampu Taman - Pungkur Katuhu (W49 atanapi Z88), Lampu Marker Sisi - Hareup Kénca (Z88) atanapi MarkerLampu - Hareupeun Kénca (W49 atanapi WDA atanapi X88), Lampu Buntut - Kénca (Z88) atanapi Tail/Stop sareng Lampu Sinyal Hurungkeun - Kénca (W49 atanapi WDA atanapi X88)

LT TRLR STOP/TRN Fuse 10A Trailer Panyambung

LT TRLR STOP/TRN Relay – LT TRLR STOP/TRN Fuse

ODD COILS Fuse 15A Engine Control Module (ECM), Suluh Injector 1, 3, 5, jeung Ignition Coils 1, 3, 5

PCM IGN Fuse 10A Engine Control Module (ECM) (LLT)

PRK LAMP Relay – LT PRK, RT PRK, jeung TRLR PRK LAMP Fuses

PWR L/GATE Fuse 30A Liftgate Module (LGM) (TB5)

PWR OUTLET Fuse 25A Aksésori AC/DC Power Control Module (KV1)

PWR/TRN Relay – ECM 1, EMISSION 1, EMISSION 2, EVEN COILS, and ODD COILS Fuses

RR APO Fuse 20A Accessory Power Outlet – Rear Console (DK1) and Accessory Power Outlet – Rear

REar CAMERA Fuse 10A Rearview Camera

RR DEFOG Fuse 40A RR DEFOG Relay

RR DEFOG Relay – HTD MIR Fuse jeung Rear Window Defogger Grid

RR HVAC Fuse 30A Blower Motor Control Module – Auxiliary

RT HI BEAM Fuse 10A Headlamp – Right High Beam (tanpa W49 or TVD) or

Headlamp – Right High Beam Solenoid (W49 or TVD)

RT LO BEAM Fuse 10A/20A Headlamp – Right (W49 atanapi TVD) atanapi Headlamp – Beam Low Katuhu (tanpa W49 atanapi TVD)

RT PRK Fuse 10A Marker Lamp – Hareup Katuhu, Lampu Spidol – Rear Katuhu (W49 atanapi WDA atanapi X88), Lampu Marker Sisi – Hareup Katuhu (Z88), Lampu Buntut – Katuhu (Z88) atawa Lampu Sinyal Buntut/Eureun jeung Hurungkeun – Katuhu (W49atanapi WDA atanapi X88)

RT TRLR STOP/TRN Fuse 10A Trailer Panyambung

RT TRLR STOP/TRN Relay – RT TRLR STOP/TRN Fuse

RVC SNSR Fuse 10A Body Control Module (BCM)

S/ROOF/SUNSHADE Fuse 30A Sunroof Control Module (C3U) jeung Sunroof Shade Module (C3U)

STRTR Fuse 40A CRNK Relay

TCM Fuse 15A Transmisi Otomatis

TRANS Fuse 10A Transmisi Otomatis

TRLR BCK UP Fuse 10A Panyambung Trailer (V92)

TRLR BCK UP Relay – TRLR BCK UP Fuse

TRLR BRK Fuse 30A Trailer Brake Blunt Cut (V92)

TRLR PWR Fuse 30A Trailer Connector (V92)

TRLR PRK LAMP Fuse 10A Trailer Connector

WPR HI Relay – Motor Wiper Kaca Kaca

Relay WPR – Motor Wiper Kaca Kaca

Sekering WPR/WSW 25A WPR jeung Relay WPR HI

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.