2008 Ford ngewa 3.0L Firing Orde

 2008 Ford ngewa 3.0L Firing Orde

Dan Hart

2008 Ford Escape 3.0L Firing Order

2008 Ford Escape 3.0L Firing Order

Fakta ngeunaan Ford Escape 3.0L Engine Firing Order 2008

The 3.0L Duratec mesin boga kieu:

Tempo_ogé: Service lampu 4WD on Cék lampu engine on

Dual overhead cams

Cam Torque Actuated Variable Cam Timing

Adaptive knock control jeung agrésif deceleration cutoff suluh

2008 Ford Escape 3.0 L Inpormasi Spark Plug

Spark plug AGSF-32N

Tempo_ogé: Kumaha carana ngalakukeun solokan coolant jeung eusian

Spark plug gap 0.052-0.056in

Spark plug torsi 11 ft/lbs

Ignition coil bolts 62 IN/lbs

2008 Ford Escape 3.0L Engine Firing Order

Firing order 1-4-2-5-3-6

2008 Ford Escape 3.0L Spésifikasi Minyak

SAE 5W-20 Premium Synthetic Blend Motor Oil atawa pinuh sintétik pasamoan Ford Spec: WSS-M2C930-A

Eusian kapasitas 6.0 qts kalawan robah filter

2008 Ford Escape 3.0L Coolant Spésifikasi

Motorcraft® Premium Gold Engine Coolant jeung Bittering Agent VC-7-B, CVC-7-A (Kanada) pasamoan Ford Spec: WSS-M97B51-A1 10,6 liter

Dan Hart

Dan Hart mangrupikeun peminat otomotif sareng ahli dina perbaikan sareng perawatan mobil. Kalawan leuwih 10 taun pangalaman industri, Dan geus diasah kaahlian na ngaliwatan jam countless gawe dina sagala rupa pabrik jeung model. Gairahna pikeun mobil dimimitian dina umur ngora, sareng anjeunna parantos janten karir anu suksés.Blog Dan, Tips kanggo Perbaikan Mobil, mangrupikeun puncak kaahlian sareng dedikasina pikeun ngabantosan pamilik mobil pikeun ngarengsekeun masalah perbaikan umum sareng rumit. Anjeunna percaya yén unggal jalma kedah gaduh sababaraha pangaweruh dasar ngeunaan perbaikan mobil, sabab henteu ngan ukur ngahemat artos tapi ogé nguatkeun individu pikeun ngontrol pangropéa kendaraanna.Ngaliwatan blog-Na, Dan babagi tips praktis tur gampang-to-follow, pituduh hambalan-demi-hambalan, sarta téhnik ngungkulan nu ngarecah konsép kompléks kana basa kaharti. Gaya tulisanna tiasa dideukeutan, janten cocog pikeun pamilik mobil novice sareng mékanika anu ngalaman milarian wawasan tambahan. Tujuan Dan nyaéta pikeun ngalengkepan pamiarsana ku pangaweruh sareng kapercayaan anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun tugas-tugas perbaikan mobil nyalira, ku kituna nyegah perjalanan anu teu perlu ka mékanik sareng tagihan perbaikan anu mahal.Salian ngajaga blog na, Dan ogé ngajalankeun toko perbaikan mobil anu suksés dimana anjeunna terus ngalayanan komunitasna ku nyayogikeun jasa perbaikan kualitas luhur. Dedikasina pikeun kapuasan palanggan sareng komitmenna anu teu teguh pikeun nganteurkeunworkmanship luar biasa geus earned anjeunna basa customer satia leuwih taun.Nalika anjeunna henteu handapeun tiung mobil atanapi nyerat tulisan blog, anjeun tiasa mendakan Dan ngaraosan kagiatan luar, ngiringan acara mobil, atanapi nyéépkeun waktos sareng kulawargana. Salaku enthusiast mobil leres, anjeunna salawasna up-to-date jeung tren industri panganyarna na eagerly babagi wawasan sarta saran ka pamiarsa blog na.Kalayan pangaweruh anu ageung sareng gairah asli pikeun mobil, Dan Hart mangrupikeun otoritas anu dipercaya dina bidang perbaikan sareng perawatan mobil. Blogna mangrupikeun sumber anu berharga pikeun saha waé anu hoyong tetep kendaraanna lancar sareng nyingkahan nyeri sirah anu teu perlu.