Vendndodhjet e modulit të Ford Explorer 2008

 Vendndodhjet e modulit të Ford Explorer 2008

Dan Hart

Vendndodhjet e moduleve Ford Explorer 2008

Shumica e pajisjeve Ford Module mund të rindërtohen dhe të programohen plotësisht

Moduli i kontrollit të trupit të Ford

nga rindërtuesi. Për shkak të kërkesës për të programuar një modul kontrolli në VIN-in tuaj të saktë, thjesht nuk është mirë të blini një modul të bordit të hedhurinave mbi një njësi të rindërtuar. Thjesht kryeni një kërkim për një rindërtues pranë jush dhe kontaktoni me të për çmimet dhe aftësitë e programimit.

Gjeni shumë informacione të tjera për automjetin tuaj Ford.

Për të gjetur diagramet e siguresave, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e releit, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e sensorëve, klikoni këtu

Për të gjetur modulin Vendndodhjet, klikoni këtu

Për të gjetur Vendndodhjet e Ndërrimit, klikoni këtu

Për të gjetur Urdhrin e Pushimit, klikoni këtu

Vendndodhjet e moduleve Ford Explorer 2008 dhe Vendndodhjet e moduleve Sport Trac Ford Explorer 2008 dhe vendndodhjet e modulit Mercury Mountaineer 2008

Moduli i kontrollit ABS majtas përpara ndarjes së motorit.

Sistemi i frenimit kundër bllokimit ( ABS) Moduli majtas në pjesën e përparme të ndarjes së motorit.

Shiko gjithashtu: Zëvendësoni një kunj të menteshës së derës së makinës

Moduli i sediljes së shoferit në sediljen e shoferit.

Moduli i sistemit EGR në krye të motorit.

Moduli i kontrollit me katër rrota prapa krahut të djathtë e dash.

Qendra e kontrollit të shpejtësisë së motorit të ventilatorit të përparmë të njësisë HVAC.

Moduli i drejtuesit të pompës së karburantit (përveç Sport Trac) Në shtyllën e djathtë "D".

Shoferi i pompës së karburantit Moduli (Sport Trac) Në pjesën e pasme djathtas të automjetit.

Homelink Module Center front ofçati.

Moduli HVAC (DATC) Pas qendrës së poshtme të pultit.

Moduli i sensorit të klasifikimit të pasagjerëve (OCS) Nën sediljen e pasagjerit.

Shiko gjithashtu: Dritarja shkon lart por jo poshtë

Moduli i ndihmës për parkim (PAM) në Shtylla e djathtë "D".

Moduli i jastëkut të ajrit të pasagjerit prapa anës së djathtë të pultit.

Transmetuesi pasiv kundër vjedhjes në kolonën e timonit.

Moduli i bordit të drejtimit të energjisë (PRB) Mbi pusin e djathtë.

Moduli i kontrollit të motorit (PCM) (4,0L) Motori në anën e djathtë.

Moduli i kontrollit të motorit (PCM) (4,6L) Ana e djathtë e motorit.

Moduli i fshirësit të pasmë Qendra e portës së ashensorit.

Moduli i kontrollit të kufizimeve (RCM) Poshtë tastierës së dyshemesë qendrore.

Moduli i panelit të hapjes së çatisë në qendër të çatisë.

Marrës audio dixhital satelitor Sistemi (SDARS)

Moduli prapa panelit të goditjes së djathtë.

Moduli anësor i jastëkut të ajrit (majtas) Ana e majtë e shpinës së sediljes së shoferit.

Moduli i qeseve ajrore anësore (djathtas) Djathtas anën e pasme të sediljes së pasagjerit të përparmë.

Moduli i kontrollit elektronik të frenave të rimorkios prapa anës së majtë të dashit.

Moduli i kontrollit të transmisionit (TCM) Ana e djathtë e transmetimit.

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.