Ngjitës për xhamat e makinave

 Ngjitës për xhamat e makinave

Dan Hart

Ngjitës për xhamat e makinës

Nëse dritarja juaj është ngjitur në udhëzues të pragut ose kapëse brezash, ju nevojitet një ngjitës i veçantë për xhamat e makinës. Shumë DIYers blejnë epoksid të zakonshëm dhe e përdorin atë. Por më vonë, kur xhami ndahet nga brezi ose kapëse, ata duhet të çajnë derën dhe ta rregullojnë përsëri.

Superngjitës, ngjitësi Gorilla dhe epoksi i dyqaneve të pajisjeve nuk funksionojnë. 3M Automix Channel Bonding and Sidelite Adhesive është ngjitësi i përdorur nga prodhuesit e makinave dhe kompanitë e xhamit të makinave. Ngjitësi i posaçëm për xhamat e makinave ka një jetëgjatësi të hapur 4 deri në 5 minuta dhe kohë largimi prej një ore (për xhamat e palëvizshëm - dritaret e lëvizshme duhet të pastrohen për 24 orë përpara përdorimit).

Epoksi 3M është projektuar posaçërisht për lidhjen e xhamit me metalin ose plastikën në automjete

Rekomandohet për aplikime të palëvizshme ose të lëvizshme të xhamit. Aplikojeni me një Aplikues Manuali të Performancës 3M (numri i pjesës 08190) dhe Gryka Përzierëse Statike 3M™ (numri i pjesës 38191).

Si të përdorni ngjitësin e xhamit 3m

1) Pastroni kanalin e xhamit anësor të papastërtia, vaji, yndyrat dhe lagështia. Hiqni çdo ndryshk në sipërfaqet metalike. Kryeni sipërfaqet e zhveshura metalike. Më pas thajeni mirë.

Shiko gjithashtu: 2009 Vendndodhjet e sensorëve të arratisjes Ford

2) Pastroni xhamin e dritares duke përdorur pastrues xhami. Thajeni mirë.

3) Vendoseni xhamin në kanal dhe fiksoni me shirit

4) Duke përdorur grykën e përzierjes, shtrydhni pjesë të barabarta të pjesëve A dhe B dhe aplikojeni ngjitësin në kanal. /Klip brezi dhe xhami. Plotësoni këtë operacionbrenda 3 minutave.

5) Lëreni ngjitësin të vendoset për 24 orë përpara se ta përdorni.

Ngjitësja 3M Channel Bonding mund të gjendet këtu për rreth 25 dollarë, ose bëni një kërkim për 3M 08641 ngjitës

Shiko gjithashtu: Vendndodhjet e stafetës së ekspeditës së Ford 2007

© 2012

Ruaj

Ruaj

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.