Diagramet e Rripit Serpentine Audi 2016

 Diagramet e Rripit Serpentine Audi 2016

Dan Hart

Diagramet e rripit serpentine Audi 2016

Diagrami i rripit serpentine Audi A3 2016 për 4-cilat 1.8L, 2.0L 2.0L Diesel

4-cil 1.8L, 2.0L

Rripi i Gates Serpentine Alt & AC K060445

Amblema e tensionit të portave 39272

2.0L Diesel

Rrip serpentine i portave K060405

Kamera e portave. Idler Pulley Upper T42044

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A5 2016 për 4-cilat 2.0L

Rrip serpentine Gates K060434

Gates Tensioner Assy 3927201

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një serpentinë të ri Gates Rripi i tensionit të rripit nga Amazon

Blini një rrotull të ri përtas Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A6 2016 për 4-cilat 2.0L

Gates Serpentine Belt K060445

Gates Tensioner Assy 39272

Blini një rrip të ri serpentine Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri tensionues rripi gjarpri të Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri përtas Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A6 2016 për Supermbushësin V-6 3.0L

Gates Serpentine Belt Supercharger K070500

Blini një Gates të rerrip gjarpri nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri përtas Gates nga Amazon

2016 Diagrami i rripit serpentine Audi A6 për V-6 3.0L Alt, WP & AC

Gates Serpentine Belt Alt., WP & AC K060919

Gates Tensioner Assy. WP, Alt. & AC 9336

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A6 2016 për V-6 3.0L Diesel

Rripi Serpentine Gates K060950

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë të Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A7 2016 për supermbushësin V-6 3.0L

Supermbushës i rripit serpentine Gates K070500

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues të rripit serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrota e re përtas Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A7 2016 për V-6 3.0L Alt, WP & AC

Gates Serpentine Belt Alt., WP. & ACK060919

Gates Tensioner Assy. WP, Alt. & AC 39336

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A7 2016 për V-6 3.0L Diesel

Gates Serpentine BeltK060950

Blini një rrip gjarpri i ri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues të rripit serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri përtas Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine të Audi A8 2016 për supermbushësin V-6 3.0L

Mbukurues i rripit serpentine Gates K070500

Blini një porta të re rrip gjarpri nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri përtas Gates nga Amazon

2016 Diagrami i rripit serpentine Audi A8 për V-6 3.0L Alt, WP & AC

Gates Serpentine Belt Alt., WP & AC K060930

Gates Tensioner Assy. – WP, Alt. & AC 39336

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi A8 2016 përW-12 6.3L

Rrip serpentine Gates K070834

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrip të ri gjarpri Gates tensionues nga Amazon

Blini një rrotull të ri tensionues të rripit gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri Gates nga Amazon

Shiko gjithashtu: Ford Edge P1450

2016 Audi Allroad Q3, Diagrami i rripit serpentine Q5 për 4 -cyl 2.0L

All Road 4-Cyl. 2.0 L

Rrip Serpentine Gates K060434

Tensioner Gates Assy 39272

Q3 4-Cyl. 2.0 L

Rrip Serpentine Gates K060439

Tensioner Gates Assy 39087

Q5 4-Cyl. 2.0 L

Gates Serpentine Belt K060434

Gates Tensioner Assy 39272

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri tensionues rripi gjarpri të Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri përtas Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi R8 2016 për V-10 5.2L

Gates Serpentine Belt GK050380

Blini një rrip të ri serpentine Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rrip serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

Diagrami i rripit serpentine Audi S3 2016 për 4-cilat 2.0L

Gates Serpentine Belt Serpentine K060445

Blini një rrip të ri serpentine Gates nga Amazon

Shiko gjithashtu: Kodi i problemeve P2096 Subaru

Blini një tensionues të ri rripi serpentine Gates nga Amazon

Blini një të reRripi i tensionit të rripit gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të papunë Gates nga Amazon

2016 Audi S4, S5  Diagrami i rripit serpentine për V-6 3.0L Supercharger

Gates Serpentine Belt Supercharger K070500

Blini një rrip të ri serpentine Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi serpentine Gates nga Amazon

Blini një të ri Rripi i tensionit të rripit serpentine Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri përtas Gates nga Amazon

2016 Audi S4, S5  Diagrami i rripit serpentine për V-6 3.0L Alt, WP & AC

Gates Serpentine Belt Alt., WP. & AC K060919

Gates Tensioner Assy. – WP., Alt. & AC 39336

Blini një rrip të ri gjarpri Gates nga Amazon

Blini një tensionues të ri rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotullues të ri tensionues rripi gjarpri Gates nga Amazon

Blini një rrotull të ri të Gates nga Amazon

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.