2008 Ford F150 Diagrami i siguresave

 2008 Ford F150 Diagrami i siguresave

Dan Hart

Diagrami i siguresave Ford F150 2008 për kutinë e siguresave qendrore në ndarjen e pasagjerëve

Diagrami i siguresave Ford F150 2008

Ky Diagram i siguresave Ford F150 i vitit 2008 tregon një kuti lidhëse qendrore të vendosur në panelin e siguresave të ndarjes së pasagjerëve ndodhet nën dash dhe një kuti stafetë nën kapuç.

Ka shumë më shumë informacion në këtë faqe për automjetin tuaj.

Për të gjetur diagramet e siguresave, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e releve, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e sensorëve, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e modulit, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjen e ndërrimit, klikoni këtu

Për të gjetur urdhrin e shkrepjes, klikoni këtu

Për të gjetur kodet më të zakonshme të problemeve dhe rregullimet për automjetin tuaj, klikoni këtu

Diagrami i siguresave Ford F150 2008 për kutinë e kryqëzimit qendror në ndarjen e pasagjerëve

2008 Diagrami i siguresave Ford F150 kutia e kryqëzimit qendror.jpg

1 10 Motori i fshirësit të xhamit, grupi i instrumenteve (IC), moduli i kontrollit të audios (ACM), çelësi i ndezjes

2 20 Blici i treguesit stafetë, ndërprerësi i pozicionit të pedalit të frenave

3 7.5 Ndërprerësi i pasqyrës së jashtme të pamjes së pasme, Çelësi i kontrollit të sediljes, përpara nga ana e shoferit, Moduli i sediljes së shoferit (DSM)

4 10 Moduli argëtues i pasmë (RETM), Fuqia Moduli i pasqyrës së palosshme

5 7.5 Moduli i kontrollit të sistemit të fuqisë (PCM), sensori i llambës automatike/ngarkesës së diellit, moduli HVAC, EATC, moduli HVAC, EATC, Solenoidi i ventilimit të bombolave ​​të emetimit të avullimit

6 15 Ndërprerësi kryesor i dritësModuli i sigurisë së automjetit (VSM)

7 5 Moduli i kontrollit të audios (ACM)

8 10 moduli HVAC, EMTC, moduli HVAC, EATC, Pasqyra e jashtme e pasme, ana e shoferit, Pasqyra e jashtme e pamjes së pasme , ana e pasagjerit

9 20 Rele pompe karburanti

10 20 Rele terheqese rimorkio, llamp parkimi, stafete terheqese rimorkio, llambe kthimi mbrapsht

11 10 stafete tufje A/C, I integruar Solenoidi i skajeve të rrotave

12 5 stafetë e fuqisë PCM

13 10 Moduli HVAC, EMTC, moduli HVAC, EATC, Rele e ndezjes së treguesve, Rele i xhamit të pasmë me ngrohje, Rele i motorit të ventilatorit, Rele i tërheqjes së rimorkios, bateri karikimi

14 10 Sensori i diapazonit të transmisionit dixhital (DTR), stafeta e llambave të ditës (DRL), çelësi i çaktivizuesit, ndërprerësi i ciklit të ajrit të kondicionuar, valvula e ventilimit të karterit pozitiv me ngrohje (PCV),

Shiko gjithashtu: Kostoja e zëvendësimit të lidhjes fundore të shiritit lëvizës

ABS modul, Ndërprerës i llambave mbrapa, Kuti rele ndihmëse 1

15 5 Ndërprerës i dyshemesë, Ndërprerës i anulimit të tejkalimit, Grupi i instrumenteve (IC), Çelësi i kontrollit të tërheqjes

16 10 Ndërprerësi i pozicionit të pedalit të frenave

17 15 Stafetë e llambave të mjegullës

18 10 Modul ndihmës parkimi (PAM), busull elektronik, njësi pasqyre e brendshme që zbehet automatikisht, Moduli i sediljes me ngrohje, ana e shoferit përpara, Moduli i sediljes me ngrohje, pjesa e përparme e pasagjerit, Siguria e automjetit Moduli (VSM), Pika ndihmëse e fuqisë

19 10 Moduli i sistemit të klasifikimit të pasagjerëve (OCSM), moduli i kontrollit të kufizimeve (RCM)

20 10 Pika e fuqisë ndihmëse

21 15 Instrumenti Cluster (IC)

22 10 Moduli i kontrollit të audios (ACM), Çelësi i panelit të hapjes së çatisë, Deraçelësi i kyçjes, ana e pasagjerit, Çelësi i kyçjes së derës, ana e shoferit

23 10 Feneri, djathtas

24 15 Releja e kursimit të baterisë

25 10 Feneri, majtas

26 20 Stafetë me brirë

27 5 Treguesi i çaktivizimit të jastëkëve të ajrit të pasagjerit (PAD), Grupi i instrumenteve (IC)

28 5 Moduli i transmetuesit pasiv kundër vjedhjes, Moduli i kontrollit të motorit (PCM), Karburanti dioda e pompës

29 15 Moduli i kontrollit të sistemit të fuqisë (PCM)

30 15 Moduli i kontrollit të njësisë së fuqisë (PCM)

31 20 Moduli i kontrollit të audios (ACM), Sistemi i marrësit të radios dixhitale satelitore Moduli (SDARS)

32 15 Valvula e pastrimit të kutisë së emetimit të avullimit (EVAP), rele tufë A/C, Valvula e kontrollit të lëvizjes së karikimit (CMCV), tufë elektronike e ventilatorit, Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #11. Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #21, sensori i rrjedhës së ajrit në masë/temperatura e hyrjes së ajrit (MAP/IAT), valvula e ventilimit pozitiv të nxehtësisë së karterit (PCV), moduli i sistemit EGR valvula 1 e ndryshueshme e kohës së boshtit me gunga (VCT), Koha e ndryshueshme e boshtit me gunga (VCT) valvula 2, Sensori i pozicionit të boshtit të kamionit

F33 15 Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #12, Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #22 Transmetimi 4R75E Bobina e ndezjes, Kondensatori i transformatorit të ndezjes, Kondensatori i transformatorit të ndezjes 1, Ndezja<5 4>kondensatori i transformatorit 2, spiralja në prizë (COP) 1 – 8

34 15 Moduli i kontrollit të fuqisë (PCM)

35 20 Rele i llambave të mjegullës, Rele i llambave të ditës (DRL), Feneri , djathtas, Feneri, majtas, Grupi i instrumenteve (IC), Llambat e mjegullës, Çelësi kryesor i dritave

3610 Lidhës për tërheqjen e rimorkios, Llambë parkimi/ndalimi/kthese, mbrapa djathtas, Çelësi shumëfunksional

37 20 Pikë elektrik, konsol 1, Pikë e fuqisë, konsol 2

38 25 Subwoofer

40 20 llambat e ditës (DRL) aktivizojnë stafetën, modulin e sigurisë së automjetit (VSM), çelësin kryesor të dritës, çelësin shumëfunksional

42 10 lidhës për tërheqjen e rimorkios, llambë parkimi/ndalimi/kthese, mbrapa majtas, çelësi shumëfunksional

101 30 Stafetë e nisjes

102 20 Ndërprerësi i ndezjes

103 20 Moduli i Sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)

105 30 Moduli i kontrollit të frenave të rimorkios

106 30 stafetë e ulët e rimorkios, ngarkesa e baterisë

107 30 Moduli i sigurisë së automjetit (VSM)

108 30 moduli i kontrollit të sediljeve, ana e pasagjerit përpara

109 30 i rregullueshëm Çelësi i pedales, Çelësi i kontrollit të sediljes, ana e shoferit përpara, Moduli i sediljes së shoferit (DSM)

110 20 Konektori i lidhjes së të dhënave (DLC), çakmaku, përpara

111 30 Motori në drejtim të akrepave të orës (CW) 4 ×4 stafetë, motori kundër akrepave të orës (CCW) 4×4 stafetë

112 40 Moduli i sistemit kundër bllokimit të frenave (ABS)

Shiko gjithashtu: Çfarë është një balancues harmonik?

113 30 Motori i fshirësit të xhamit

114 40 me ngrohje Stafetë e dritares së pasme

115 20 Moduli i panelit të hapjes së çatisë

116 30 Releja e motorit të ventilatorit

117 20 Pikë e fuqisë, paneli i instrumenteve

118 30 Moduli i sediljes me ngrohje , ana e shoferit përpara, Moduli i sediljes me ngrohje, pjesa e përparme e pasagjerit

401 30 CB ndërprerës me rrëshqitje të dritares, mbrapa, Moduli i panelit të hapjes së çatisë, Çelësi i rregullimit të dritares kryesore, Çelësi i rregullimit të dritares, ana e pasagjerit

2008 Ford F150 Diagrami i siguresaveDiagrami i stafetës kutia e stafetës së mbulesës së poshtme

Kutia e stafetës së nënshokut F150

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.