2008 Ford Escape 3.0L Firing Urdhër

 2008 Ford Escape 3.0L Firing Urdhër

Dan Hart

2008 Ford Escape 3.0L Firing Order

2008 Ford Escape 3.0L Firing Order

Fakte rreth 2008 Ford Escape 3.0L Engine Firing Order

3.0L Duratec motori ka sa vijon:

Shiko gjithashtu: P0012

Kamera të dyfishta sipër

Kohëzgjatja e ndryshueshme e kamerës me rrotullim të kamerës

Kontroll përshtatës të goditjes dhe ndërprerje të karburantit me ngadalësim agresiv

2008 Ford Escape 3.0 L Informacioni i kandelave

Këndishja AGSF-32N

Hapësira e kandelave 0,052-0,056 in

Rrotullimi i kandelave 11 ft/lbs

Bulonat e bobinës së ndezjes 62 IN/lbs

2008 Ford Escape 3.0L Urdhri i ndezjes së motorit

Urdhri i shkrepjes 1-4-2-5-3-6

2008 Ford Escape 3.0L Oil Specifikimet

SAE 5W-20 Premium Sintetike Përzierje Motor Oil ose takim plotësisht sintetik Ford Spec: WSS-M2C930-A

Mbusheni kapacitetin 6,0 qts me ndryshim filtri

2008 Ford Escape 3.0L Specifikimet e ftohësit

Motorcraft® Premium Gold Ftohës i motorit me agjent hidhësues VC-7-B, CVC-7-A (Kanada) që plotëson Specifikimin Ford: WSS-M97B51-A1 10,6 litra

Shiko gjithashtu: Diagrami i lidhjes së motorit të Ford

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.