2004 Diagrami i siguresave të Ford Crown Victoria

 2004 Diagrami i siguresave të Ford Crown Victoria

Dan Hart

Diagrami i siguresave Ford Crown Victoria 2004

Diagrami i siguresave Ford Crown Victoria 2004, gjithashtu Mercury Grand Marquis

Ky Diagram i siguresave Ford Crown Victoria i vitit 2004 tregon dy kuti siguresash; Kutia e shpërndarjes së baterisë/Kutia e shpërndarjes së energjisë e vendosur nën kapuç dhe kutia e siguresave inteligjente e ndarjes së pasagjerëve, e vendosur nën pultin në të majtë të timonit, pranë pedalit të frenave.

Ka shumë informacione mbi kjo faqe për automjetin tuaj.

Për të gjetur diagramet e siguresave, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e stafetës, klikoni këtu

Shiko gjithashtu: P1298 ELD tension i lartë i qarkut

Për të gjetur vendndodhjet e sensorëve, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e modulit, klikoni këtu

Për të gjetur vendndodhjet e ndërrimit, klikoni këtu

Për të gjetur urdhrin e ndezjes, klikoni këtu

Për të gjetur kodet më të zakonshme të problemeve dhe rregullimet për automjetin tuaj, klikoni këtu

2004 Ford Crown Victoria Fuse Diagram Kutia e bashkimit të baterisë

2004 Ford Crown Victoria Battery Junction Box

1 25 Çelësi i ndezjes

2 25 Ndërprerësi i ndezjes

3 10 Moduli i kontrollit të sistemit të fuqisë (PCM

4 20 Releja e pompës së karburantit

5 10 Moduli i pezullimit të ajrit, moduli i drejtimit të fuqisë me ndihmë të ndryshueshme (VAPS)

6 15 Gjeneratori

7 30 stafetë e fuqisë PCM

8 20 Moduli i derës së shoferit

9 15 Rele i mbështjelljes së ndezjes

10 20 stafetë briri

11 15 Rele tufë A/C

12 25 Amplifikator i nënvuferit. Radio

13 20 Power point

14 20 Pozicioni i pedalit të frenaveçelësi

15 20 Moduli i izolimit me ngrohje, pjesa e përparme në anën e shoferit, Moduli i sediljes me ngrohje, pjesa e përparme në anën e pasagjerit

16 15 (1) 25 Reletë e llambave të mjegullës (1) Reletë e ndezësit të urgjencës

17 – i pa përdorur

18 – i pa përdorur

19 15 Injektor karburanti 1 , injektor karburanti 2 , injektor karburanti 3 , injektor karburanti 4 , injektor karburanti 5 , injektor karburanti 6 , injektor karburanti 7 . Injektori i karburantit 8

F20 15 Moduli i kontrollit të grupit të fuqisë (PCM), sensori i rrjedhës së ajrit në masë (MAF)

21 Rele tufë 15 A/C. Valvula e ventilimit të kutisë së emetimit avullues (EVAP). Valvula e menaxhimit të avullit. Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #11. Sensori i nxehtë i oksigjenit (HO2S) #12. Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #21, Sensori i oksigjenit me ngrohje (HO2S) #22, transmetimi 4R70W, Moduli i Sistemit EGR (ESM), PCV me ngrohje

22 20 skajet në parzmore

23 20 skajet në parzmore

24 – nuk është përdorur

101 40 Rele motori i ventilatorit

102 50 Moduli i ventilatorit të ftohjes së motorit

103 50 Kutia e kryqëzimit qendror (CJB)

104 40 Kutia Qendrore e Bashkimit (CJB)

105 30 Releja e startit

106 40 Moduli i kontrollit ABS

107 40 Releja e shkrirjes së xhamit të pasmë

108 20 Njësia e panelit të hapjes së çatisë, konsola e sipërme, Llamba pika. Ana LH, Llamba e pikës, ana RH

109 20 Moduli i kontrollit ABS

110 30 Motori i fshirësit të xhamit

111 50 skajet në parzmore, Lidhësi aksesor policie

112 30 (1) 40 Rele kompresori me pezullim ajri. Releja e fuqisë policore

113 50 përfundon në parzmore. Lidhës i shtyllës C të policisë

114 50 Shiriti i dritës së policisëqendra e stafetës/siguresave, mbaron në parzmore

115 50 Kuti bashkimi ndihmëse e policisë, mbrapa. Stafetë/qendra e siguresës së shiritit të dritës policore, përfundon në parzmore

116 50 Stafetë/qendër e siguresave të kutisë së dorës së policisë

117 50 Mbajtëse e siguresave opsionale policore, përfundon në parzmore

118 50 Kuti bashkimi ndihmëse e policisë, e pasme. Qendër stafetë/siguresë e bagazhit të policisë

601 20CB Çelësi i rregullimit të sediljeve, ana e shoferit përpara. Çelësi i rregullimit të sediljes, ana e pasagjerit përpara, Çelësi i rregullimit të mesit, ana e shoferit. Çelësi i rregullimit të mesit, në anën e pasagjerit, kapakë (vetëm për policinë)

602 20CB stafetë shtesë

2004 Ford Crown Victoria Diagrami i siguresave Kutia e kryqëzimit qendror

2004 Ford Crown Victoria Kutia e kryqëzimit qendror

1 15 Moduli i kontrollit të ndriçimit, grupi i instrumenteve, Ndërprerësi i llambave të çatisë Taxi

2 10 Asambleja e çelësit të përzgjedhësit të funksionit, moduli i kontrollit automatik elektronik të temperaturës (EATC). Releja e motorit të ventilatorit

3 10 Moduli i kontrollit automatik elektronik të temperaturës (EATC)

4 10 Moduli i kontrollit ABS. Moduli i kontrollit ABS. Moduli i pezullimit me ajër, VAPS

5 10 Çelësi i çaktivizimit, Ndërprerësi i pozicionit të pedalit të frenave

6 10 Grupi i instrumenteve

7 15 Moduli i kontrollit të ndriçimit

8 10 Ndriçimi moduli i kontrollit

9 10 Moduli i kontrollit të ndriçimit

10 5 skajet në parzmore, Radio

11 10 Rele shtesë. Stafetë e fuqisë policore

12 10 Sensori i diapazonit të transmisionit dixhital (DTR)

13 10 Motori i fshirësit të xhamit

14 10 Bllokimi i ndërrimit të frenave

15 7,5Moduli i kontrollit të ndriçimit. Çelësi i ngrohësit të sediljeve, ana e shoferit, Çelësi i kyçjes së derës, ana e shoferit. Çelësi i kyçjes së derës, në anën e pasagjerit. Çelësi i ngrohësit të sediljeve, në anën e pasagjerit. Konzola e sipërme, Njësia e pasqyrës së brendshme elektrokromatike, Njësia e panelit të hapjes së çatisë

16 15 Ndërprerës shumëfunksionale

17 10 Radio. Moduli i antenës

18 10 Aktivizuesi i derës së përzierjes së temperaturës, Asambleja e çelësit të përzgjedhësit të funksionit, Moduli i sediljes me ngrohje, pjesa e përparme e shoferit. Moduli i sediljes me ngrohje, pjesa e përparme në anën e pasagjerit

Shiko gjithashtu: Ligji i limonit në Alabama

19 10 Moduli i kontrollit të ndriçimit

20 10 Sensori i diapazonit të transmetimit dixhital (DTR)

21 10 Feneri, djathtas (13008), Kontrolli i ndriçimit moduli

22 10 Treguesi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit (PAD). Moduli i kontrollit të kufizimeve. Moduli i sensorit të klasifikimit të pasagjerëve

23 15 Ndërprerësi shumëfunksional, Moduli i kontrollit të ndriçimit

24 10 Transmetuesi pasiv kundër vjedhjes, dioda e fuqisë PCM

25 10 Sensori i llambës automatike, Ndërprerësi i rregullueshëm i pedalit, Çelësi i pasqyrës së jashtme të pamjes së pasme. Çelësi i kyçjes së derës, nga ana e shoferit. Çelësi i kyçjes së derës, në anën e pasagjerit. Moduli i derës së shoferit. Çelësi i lirimit të kapakut të bagazhit 1

26 10 Grupi i instrumenteve, Moduli i kontrollit të ndriçimit. Rele detrosti i xhamit të pasmë. Çelësi i kontrollit të transmisionit

27 20 Konektori i lidhjes së të dhënave (DLC). Çakmaku i purove, përpara

28 7.5 Llambë ndalese e montuar lart

29 15 Radio

30 15 Çelës shumëfunksional

31 15/(1)20 Çelës shumëfunksional

32 10 Ndërprerësi i shkrirjes së xhamit të pasmë, i jashtëmpasqyrë e pasme. majtas, Pasqyra e jashtme e pasme, djathtas

33 10 Moduli i shuarjes nga zjarri. Çelësi manual i shuarjes së zjarrit

Policia

(1)

Dan Hart

Dan Hart është një entuziast i automobilave dhe ekspert në riparimin dhe mirëmbajtjen e makinave. Me mbi 10 vjet përvojë në industri, Dan ka përmirësuar aftësitë e tij përmes orëve të panumërta të punës në marka dhe modele të ndryshme. Pasioni i tij për makinat nisi që në moshë të vogël dhe që atëherë e ka kthyer në një karrierë të suksesshme.Blogu i Danit, Këshilla për riparimin e makinave, është një kulm i ekspertizës dhe përkushtimit të tij për të ndihmuar pronarët e makinave të trajtojnë çështjet e zakonshme dhe komplekse të riparimit. Ai beson se të gjithë duhet të kenë disa njohuri bazë për riparimin e makinave, pasi kjo jo vetëm kursen para, por gjithashtu fuqizon individët që të marrin kontrollin e mirëmbajtjes së automjetit të tyre.Nëpërmjet blogut të tij, Dan ndan këshilla praktike dhe të lehta për t'u ndjekur, udhëzues hap pas hapi dhe teknika për zgjidhjen e problemeve që zbërthejnë konceptet komplekse në gjuhë të kuptueshme. Stili i tij i të shkruarit është i arritshëm, duke e bërë atë të përshtatshëm si për pronarët fillestarë të makinave ashtu edhe për mekanikët me përvojë që kërkojnë njohuri shtesë. Qëllimi i Dan është t'i pajisë lexuesit e tij me njohuritë dhe besimin e nevojshëm për të trajtuar vetë detyrat e riparimit të makinave, duke parandaluar kështu udhëtimet e panevojshme te mekanikët dhe faturat e shtrenjta të riparimit.Përveç mirëmbajtjes së blogut të tij, Dan drejton gjithashtu një dyqan të suksesshëm riparimi makinash ku ai vazhdon t'i shërbejë komunitetit të tij duke ofruar shërbime riparimi me cilësi të lartë. Përkushtimi i tij për kënaqësinë e klientit dhe angazhimi i tij i palëkundur për të ofruarmjeshtëria e jashtëzakonshme i ka dhënë atij një bazë besnike klientësh gjatë viteve.Kur ai nuk është nën kapuçin e një makine ose nuk shkruan postime në blog, mund ta gjeni Danin duke shijuar aktivitete në natyrë, duke marrë pjesë në shfaqje makinash ose duke kaluar kohë me familjen e tij. Si një entuziast i vërtetë i makinave, ai është gjithmonë i përditësuar me tendencat më të fundit të industrisë dhe ndan me padurim njohuritë dhe rekomandimet e tij me lexuesit e blogut të tij.Me njohuritë e tij të mëdha dhe pasionin e vërtetë për makinat, Dan Hart është një autoritet i besuar në fushën e riparimit dhe mirëmbajtjes së makinave. Blogu i tij është një burim i paçmuar për këdo që kërkon të mbajë automjetin e tij të funksionojë pa probleme dhe të shmangë dhimbje koke të panevojshme.