Дијаграм со осигурувачи на Chevrolet Cavalier од 2004 година

 Дијаграм со осигурувачи на Chevrolet Cavalier од 2004 година

Dan Hart

2004 Chevrolet Cavalier дијаграм со осигурувачи

2004 Chevrolet Cavalier дијаграм за осигурувачи за кутија со осигурувачи на таблата со инструменти

TURN-B/U трепкачи, резервна копија Светилки

ERLS моторни релеи

BCM/CLU контролен модул за каросерија, табла со инструменти

PCM контролен модул за моќност

IGN MD модул за палење

F/P-INJ Пумпа за гориво Инјектори за гориво

AIR BG воздушно перниче

Модул/прекинувач за контрола на патувањето CRUISE

Исто така види: пренос во парк додека се движите

АБС Палење против блокирање на сопирачката

APO додаток за напојување

RFA BATT далечински систем за влез без клуч

MIR/DLC Power Mirow/ конектор за дијагностичка врска

LT HDLP лево предно светло

RDO/INTLP Радио, внатрешни светилки OnStar

RT HDLP Десно предно светло

Исто така види: Проверете го запаленото светло на моторот, но без код

CLSTR Кластер на инструмент табла

EXT LP надворешни светилки

CIG запалка

ФОГ Светла за магла

Сирена сирена

STOP/HZD стоп светла, алармни светла

RR DEFOG Одмаглувач на задното стакло

PWR ACC Електрични брави на вратите

O2 HTR Грејач со кислороден сензор

HVAC Систем за контрола на климата

WIPER Бришач на шофершајбната

BCM контролен модул на каросерија

AMPL Аудо засилувач

<4 4>PWR WDO Електричен прозорец, подвижен покрив

RELEY DLR реле за дневни светла

2004 Chevrolet Cavalier дијаграм за осигурувачи за кутија со осигурувачи под капакот

IGN кола со прекинувач за палење

BATT1 Надворешни светла, штекер за струја, сирена, аудио засилувач

BATT2 Заден одмаглувач, стартер, брави за напојување, стоп светла

ABS Систем против блокирање на сопирачките

Вентилатор за ладењеВентилатор за ладење на моторот

Контролен модул за погонска единица PCM/HVAC, грејач и вентилатор со наизменична струја

Стартер CRNK

БЛО Грејач и вентилатор наизменична струја

Контролен модул за погонска група PCM

AC компресор

AC компресор AC

Пумпа за гориво Пумпа за гориво

Стартер со рачка

Вентилатор за ладење Вентилатор за ладење на моторот

Грејач вентилатор Грејач и дувалка со наизменична струја

©, 2019 година

Dan Hart

Ден Харт е автомобилски ентузијаст и експерт за поправка и одржување на автомобили. Со повеќе од 10 години искуство во индустријата, Дан ги усоврши своите вештини преку безброј часови работа на различни марки и модели. Неговата страст кон автомобилите започнала уште во младоста, а оттогаш ја претворил во успешна кариера.Блогот на Ден, Совети за поправка на автомобили, е кулминација на неговата стручност и посветеност да им помогне на сопствениците на автомобили да се справат со вообичаените и сложени проблеми со поправка. Тој верува дека секој треба да има некои основни познавања за поправка на автомобили, бидејќи тоа не само што заштедува пари, туку и ги овластува поединците да преземат контрола над одржувањето на своето возило.Преку својот блог, Дан споделува практични и лесни за следење совети, водичи чекор-по-чекор и техники за решавање проблеми кои ги разложуваат сложените концепти на разбирлив јазик. Неговиот стил на пишување е пристапен, што го прави погоден и за почетниците сопственици на автомобили и за искусни механичари кои бараат дополнителни сознанија. Целта на Ден е да ги опреми своите читатели со знаење и самодоверба потребни за сами да се справат со задачите за поправка на автомобили, со што ќе ги спречи непотребните патувања до механичарот и скапите сметки за поправка.Покрај одржувањето на својот блог, Дан води и успешна продавница за поправка на автомобили каде што продолжува да и служи на својата заедница обезбедувајќи висококвалитетни услуги за поправка. Неговата посветеност на задоволството на клиентите и неговата непоколеблива посветеност на испоракатаизвонредната изработка му донесе лојална база на клиенти низ годините.Кога не е под хаубата на автомобилот или не пишува блог постови, може да го најдете Ден како ужива во активности на отворено, присуствува на саеми за автомобили или поминува време со своето семејство. Како вистински ентузијаст за автомобили, тој секогаш е во тек со најновите трендови во индустријата и со нетрпение ги споделува своите увиди и препораки со читателите на блогот.Со своето огромно знаење и вистинска страст за автомобили, Ден Харт е доверлив авторитет во областа на поправка и одржување на автомобили. Неговиот блог е непроценлив ресурс за секој кој сака да го одржува своето возило непречено да работи и да избегне непотребни главоболки.