Дијаграм на приградски осигурувачи на Chevrolet од 2002 година

 Дијаграм на приградски осигурувачи на Chevrolet од 2002 година

Dan Hart

Дијаграм на приградски осигурувачи на Chevrolet 2002

Дијаграм на приградски осигурувачи на Chevrolet 2002 Кутија со осигурувачи

STUD 1 Осигурувач l 40A Поврзување на приколката / Компресор за контрола на нивото на автоматиката<

ABS Осигурувач 52 6OA Вентил за модулатор на притисок на сопирачките (пумпа)

IGN A Осигурувач #3 40A Стартер реле, прекинувач за палење IGN 1. Свртете. SEO IGN Осигурувачи

AIR Осигурувач #4 30A секундарна пумпа за вбризгување на воздух

RAP Осигурувач #5 50A Rap реле, MIR/LOCK DR LOCK Осигурувачи и прекинувач на седишта

IGN B Осигурувач #6 50A Прекинувач за палење-Rap реле, бришач/мијалник и оптимизација ACCY Осигурувачи

RAP 2 Осигурувач #7 60A Енергетски прозорец RF 5witch, моќен прозорец RR прекинувач, Power Surwoof

STUD 2 Осигурувач #8 30A Одредби за ожичување на каросеријата, ожичување на приколката

TRL R TRN #9 10A Превртување и чекор предавник

TRL L TAN Осигурувач #10 10A Вртење на приколката

Исто така види: Дијаграм со осигурувачи на Шевролет Тахо од 2002 година

INJ B Осигурувач #11 15A Инјектори за гориво 2, 4, 6 и 8. палење Кол. Електромагнет за исклучување на моторот и сензор-дизел

PARK LP Осигурувач #12 30A Реле за паркирана светилка. Паркинги со прекинувач за затемнување на лампата и панелот

FRT HVAC Осигурувач #13 30A Мотор дувалка (со голема брзина)

STOP LPS Осигурувач #14 20A VEH STOP и CHMSL Осигурувачи. Поврзување на приколката (LH. RH вртење и стоп светилка) ECM 1 осигурувач #15 10A Контролен модул за возилото (VCM)/контролен модул за погон (PCM) од релето IGN I)

CHMSL Осигурувач #16 10A Централно монтиран

VEH STOP Осигурувач #17 10A стоп светла за возила

TRL B/U Осигурувач #19 10A Резервни светилки за приколка

INJA Осигурувач @20 15A Инјектори за гориво1. 3, 5 и 7. Калеми за палење. Модул Glow Pug, топлина на гориво. Сензор за вода во гориво (WIF), електромагнет за отпадна врата

RR HVAC Осигурувач #21 30A Заден грејач. Релеи за заден вентилатор

VEH B/U Осигурувач #22 15A Резервни светилки за возила

ENG Осигурувач #23 10A Сензор за масен проток на воздух (MAF), сензор за позиција на брегаста осовина (CMP), вентил за вентилација на канистерот (EVAP), вентил за прочистување на испарување (EVAP) C

ETC Осигурувач #24 15A Електронски Контрола на гас (ETC)

IGN E Осигурувач #25 10A NC реле за спојката на компресорот. DRL реле, задно реле за одмаглување. Реле на секундарна пумпа за реакција со вбризгување

B/U LP Осигурувач #26 25A Резервни светилки, BTSI

ATC Осигурувач #27 20A Контролен модул за автоматско преносно куќиште (ATC). Мотор со енкодер

RTD Осигурувач #28 30A Амортизација во реално време (RID)

RR PRK Осигурувач #29 10A RR Парк светилки

ECM B Осигурувач #30 20A Реле за пумпа за гориво, Контролен модул на возилото (VCM)/Контролен модул за погон (PCM)

02 A Осигурувач #31 15A загреани кислородни сензори

02 B Осигурувач #32 15A Загреани кислородни сензори

Исто така види: Табела со големина на приклучокот за одвод на масло

LR PRK Осигурувач #33 10A LR Парк светилки

RR DEFOG Осигурувач #34 30A Одмаглувач на задното стакло

TRL PRK Осигурувач #35 15A Парк за приколки

PRIME #36 — Prime Pump Pump Порта

RT HDLP Осигурувач #37 15A RH Предни светла (Здраво и Ниско)

HTD MIR Осигурувач #38 10A Греење надворешни ретровизори

LT HDLP Осигурувач #39 15A LH Mesdames ( Здраво и ниско)

AC осигурувач #40 10A AC компресор CLuctch

AUX PWR Осигурувач #41 20A Помошни приклучоци за напојување

SEO 2 Осигурувач #42 30AКровен светилник и реле, Седиште со целосна функција LH и RH

SEO 1 Осигурувач #43 15A Прекинувач за светилник на покривот. Одредби за ожичување на мобилниот телефон

DRL осигурувач #44 1OA дневни светилки (DRL)

ФОГ LPS Осигурувач #45 15A Светилки за магла

РАДИО Осигурувач #46 15A радио и инструмент кластер

CIGAR Осигурувач #47 15A конектор за податочна врска, запалка

RT TURN Осигурувач #48 RH Трепкачи

ATSLC Осигурувач #49 10A Автоматски менувач Контролен електромагнет за заклучување на менувачот

LT TURN Осигурувач #50 10A LH Трепкачи

FR PRK Осигурувач #51 10A Предни парковски светилки

WW Осигурувач за пумпа #52 15A Пумпа за миење на шофершајбната

IGN C Осигурувач #53 20A Прекинувач за палење. Рак. IGN 0 Осигурувачи

RDO AMP Осигурувач #54 25A Засилувач на радио/аудио системи

HAZ LP Осигурувач #55 20A Опасни светилки

EXP LPS Осигурувач #56 1OA не се користи

HORN Осигурувач #57 15A Хорнд реле

CTSY LP Осигурувач #58 15A Ненамерно реле за напојување (светилки)

RR WPR Осигурувач #59 25A RR машина за миење бришачи, RR бришач мотор

2002 Chevrolet приградски дијаграм на панелот на релето

2002 Chevrolet приградски центар на осигурувачот на цртичка

HVAC 1 Осигурувач #1 10A Контролен модул за HVAC, Мотори/Активатори на вратите во режим

ИГН 3 Осигурувач #2 10A Мемориски модул за седишта, прекинувач за седишта со греење со LH и RH

Осигурувач за сопирачки бр. 3 10А Електронска контрола на сопирачките Модул (EBCM)

HRTR A/C Осигурувач #4 25A Мотор вентилатор (сите освен голема брзина)

IGN 0 Осигурувач #5 10A Автоматски менувач, табла со инструменти, контрола на возилотоМодул (VCM)/Powenrain контролен модул (PCM)

CRUSE Осигурувач #6 10A Модул за контрола на патувањето, прекинувач за контрола на патувањето, табла со инструменти, модул за контрола на каросеријата (BCM)

4WD осигурувач #7 15A . Реле за помошна батерија, актуатор/прекинувач на предната оска. Контролен модул за автоматско пренесување (ATC), контролен модул за возило (VCM)

Превртете го осигурувачот #8 20A Напојува LT Turn и RT Вртете ги осигурувачите – трепкачи

WS WIPER Осигурувач #12 25A Бришач на шофершајбната, Пумпа за миење на шофершајбната

SEO IGN Осигурувач #13 10A изборно возење

ILLUM Осигурувач #14 10A табла инструменти, прекинувачи на таблата со инструменти (задно осветлување)

IGN 1 Осигурувач #15 10A тело Контролен модул (BCM), табла инструменти, автоматско ден-ноќ

SEO ACCY Осигурувач #16 10A Body Builder Provision

CRANK Осигурувач #17 10A Стартер реле

Осигурувач за воздушни перничиња #18 15A сензор и дијагностички модул за врзување на надувување, Прекинувач на модул за табла со инструменти за врзување на надувување

MIR/LOCK Осигурувач #19 3A Електрични ретровизори, мемориски прекинувач за седишта, електрично реле за заклучување на вратата

SEATS (CB) #20 Електрични седишта 25А, мемориски седишта (LH и RH)

DR LOCKS Осигурувач #21 20A Електрична брава за врата

Барави за заклучување #22 15A Електрични брави за врати (актуатори)

INT PK Осигурувач #24 10A Бајпас на реле за паркирана светилка (со употреба на рачен прекинувач за паркирана светилка)

ОТКЛУЧЕТЕ го осигурувачот #25 15A Електрични брави за врати (активатори)

PWR WDO (CB) # 27 25A Енергетски прозорци (Возило на горната линија)

РДО I Осигурувач #29 10A радио (основно возило)

RAP 2 Осигурувач 030 10A Прозорска вратаПрекинувач за заклучување-патнички/ RR, подвижен покрив, радио

ОТКЛУЧЕТЕ JMPR (реле/осигурувач) Електрични брави за врати 30А (влез без клуч)

Dan Hart

Ден Харт е автомобилски ентузијаст и експерт за поправка и одржување на автомобили. Со повеќе од 10 години искуство во индустријата, Дан ги усоврши своите вештини преку безброј часови работа на различни марки и модели. Неговата страст кон автомобилите започнала уште во младоста, а оттогаш ја претворил во успешна кариера.Блогот на Ден, Совети за поправка на автомобили, е кулминација на неговата стручност и посветеност да им помогне на сопствениците на автомобили да се справат со вообичаените и сложени проблеми со поправка. Тој верува дека секој треба да има некои основни познавања за поправка на автомобили, бидејќи тоа не само што заштедува пари, туку и ги овластува поединците да преземат контрола над одржувањето на своето возило.Преку својот блог, Дан споделува практични и лесни за следење совети, водичи чекор-по-чекор и техники за решавање проблеми кои ги разложуваат сложените концепти на разбирлив јазик. Неговиот стил на пишување е пристапен, што го прави погоден и за почетниците сопственици на автомобили и за искусни механичари кои бараат дополнителни сознанија. Целта на Ден е да ги опреми своите читатели со знаење и самодоверба потребни за сами да се справат со задачите за поправка на автомобили, со што ќе ги спречи непотребните патувања до механичарот и скапите сметки за поправка.Покрај одржувањето на својот блог, Дан води и успешна продавница за поправка на автомобили каде што продолжува да и служи на својата заедница обезбедувајќи висококвалитетни услуги за поправка. Неговата посветеност на задоволството на клиентите и неговата непоколеблива посветеност на испоракатаизвонредната изработка му донесе лојална база на клиенти низ годините.Кога не е под хаубата на автомобилот или не пишува блог постови, може да го најдете Ден како ужива во активности на отворено, присуствува на саеми за автомобили или поминува време со своето семејство. Како вистински ентузијаст за автомобили, тој секогаш е во тек со најновите трендови во индустријата и со нетрпение ги споделува своите увиди и препораки со читателите на блогот.Со своето огромно знаење и вистинска страст за автомобили, Ден Харт е доверлив авторитет во областа на поправка и одржување на автомобили. Неговиот блог е непроценлив ресурс за секој кој сака да го одржува своето возило непречено да работи и да избегне непотребни главоболки.